Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportSuperavantaj - Câștigurile rapide și sigure ale pariorilor la Superbet

Superavantaj – Câștigurile rapide și sigure ale pariorilor la Superbet

Superavantaj – Câștigurile rapide și sigure ale pariorilor la Superbet

Pariorii care doresc să obțină câștiguri mai rapide la Superbet au parte de o ofertă extraordinară. În cazul în care echipa pe care au pariat se distanțează la două goluri pe tabela de marcaj, pariul devine verde, indiferent de rezultatul final al meciului! Această promoție inovatoare le permite pariorilor să profite de câștiguri sigure și să se bucure de succesul anticipat.

Plasează aici bilete pe primul campionat în care Superavantaj a plătit câștiguri în 2024!

Anul 2024 se anunță un an excepțional pentru pasionații de pariuri! Este pentru prima dată în istorie când Copa America, Campionatul European, Cupa Africii și Cupa Asiei sunt organizate în același an calendaristic. Aceasta înseamnă că competițiile sportive majore devin tot mai intense, atât în campionatele naționale (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1) cât și în cupele europene (Champions League, Europa League, Conference League). În acest context, Superavantajul oferit de Superbet reprezintă un avantaj extraordinar pentru pariori.

Până acum, Superbet a oferit Superavantaj timp de patru sezoane consecutive, pentru a asigura bucuria victoriei pariorilor. Dacă analizăm cifrele din 2023, putem vedea că acestea sunt copleșitoare: Superbet și-a plătit angajamentul în 464 de meciuri, acoperind două din trei soluții posibile (două din trei piețe pe rezultat final). Aceste statistici demonstrează succesul și popularitatea acestei oferte inovatoare.

Noi competiții adăugate în oferta Superavantaj

Oferta Superavantaj a cucerit toate continentele, ajungând la un număr impresionant de 66 de competiții din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia și Oceania. Indiferent de locul în care se desfășoară competiția sau de importanța ei, Superavantajul este mereu disponibil. De la A League din Australia, J League din Japonia, Pro League din Arabia Saudită, până la cele mai importante campionate din Europa și America de Nord, Superbet își asigură că toate evenimentele sportive importante sunt incluse în oferta Superavantaj.

Toate competițiile cu Superavantaj disponibil sunt aici

În Europa, una dintre revelațiile ofertei Superavantaj este Superliga, campionatul care captează atenția fanilor de fotbal din România. Până acum, au fost plătite cu Superavantaj 16 meciuri din această competiție. U Cluj și FC Voluntari sunt cele două echipe care au fost cel mai predispuse la întoarceri de scor spectaculoase, fiecare înregistrând câte 4 meciuri în care Superavantajul a fost valabil.

Echipa Heidenheim se află la polul opus, deținând recordul pentru cele mai multe meciuri cu Superavantaj în 2023. Această echipă a evoluat atât în 2.Bundesliga, cât și în Bundesliga, aducând suspans și emoție în numeroasele disputate în care s-a aplicat Superavantajul.

Zweite Bundesliga – revelația ofertei Superavantaj

Cu 21 de meciuri în care echipa care a avut avans de două goluri fie a fost întoarsă, fie meciul s-a încheiat la egalitate, Zweite Bundesliga din Germania este campionatul care oferă cel mai ridicat nivel de suspans. Pariurile pe această ligă sunt extrem de interesante, oferind oportunități excelente de câștig.

Everestul Superavantaj atins de două ori, în premieră în 2023!

Astfel de meciuri reprezintă o raritate, dar în 2023 Superbet a avut parte de două situații remarcabile în care a plătit toate cele trei rezultate posibile: 1-Final, X-Final și 2-Final. Aceste momente spectaculoase au avut loc în meciurile Southampton – Liverpool din Premier League, încheiat cu scorul de 4-4, și Ham Kam – Bodo/Glimt din Eliteserien, tot cu scorul de 4-4.

Descoperă oferta completă de sport cu cele mai mari cote disponibile aici

Recorduri atinse în 2024

Anul Nou a adus vești bune pentru pariori, înregistrând un record în primele săptămâni ale anului. Pentru prima oară în istoria promoției Superavantaj, au fost înregistrate două meciuri în care Superbet a plătit două din cele trei piețe de rezultat final: Gaziantep – Pendikspor din Superliga Turciei, meci care s-a încheiat cu rezultatul de 2-2 după ce gazdele au avut un avans de 2-0 și Asteras Tripolis – Aris Salonic, meci din Superliga Greciei, unde gazdele au condus cu 2-0, dar oaspeții au întors rezultatul și au câștigat cu scorul de 3-2.

Este esențial ca pariorii să abordeze jocurile de noroc cu responsabilitate și să joace doar în limitele propriilor posibilități financiare. Superavantajul oferit de Superbet este o modalitate excelentă de a adăuga o doză suplimentară de emoție și câștiguri în experiența parierilor sportive.

Joacă informat, joacă responsabil și trăiește experiența Superavantajului!

 

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments