Wednesday, April 17, 2024
HomeSportSuper Gigi pregătește o rundă incendiară în SuperLiga cu cele mai tari...

Super Gigi pregătește o rundă incendiară în SuperLiga cu cele mai tari ponturi!

Super Gigi pregătește o rundă incendiară în SuperLiga cu cele mai tari ponturi!

Expertul numărul 1 în betting, Super Gigi, aduce ponturile sale fierbinți pentru etapa a 26-a din SuperLiga. Această rundă promite câteva meciuri tari, cu implicații atât în partea de sus a clasamentului, cât și în lupta pentru evitarea retrogradării. Fanii acestui sport nu trebuie să rateze primul meci al zilei de vineri, Rapid – Hermannstadt, iar sfârșitul de rundă ne aduce duelul dintre „U” Cluj și FCSB într-un meci ce se anunță a fi spectaculos.

Super Gigi vine cu SuperPariurile pentru a vă aduce noroc!

Celebru pentru ponturile sale precise, Gigi Stancu a revenit cu o nouă listă de ponturi tari pentru cei pasionați de pariuri. Fanatik Superliga, emisiunea în care Super Gigi își prezintă ponturile LIVE pe Fanatik.ro, este locul unde puteți afla cele mai proaspete și avantajoase sugestii de pariuri. De data aceasta, Gigi își propune un bilet de pariuri cu o cotă de 68,58, care vine cu mari șanse de câștig.

„Din punctul meu de vedere, la meciul Rapid – Hermannstadt, deținătoarea celei mai bune forme în campionat este Rapid și este de așteptat să obțină victoria. Astfel, mizez pe solistul 1, la o cotă de 1,85, deoarece cred că Rapid trebuie să continue seria pozitivă de rezultate pentru a rămâne în cursa pentru un loc de top în clasament. Cotă superioară o găsim la 1,90.

La meciul Petrolul – Poli Iași, este un meci dificil de prezis. Totuși, eu pariez pe un meci cu cel puțin 2,5 goluri sau pe o variantă PsFX. Petrolul este echipa care oferă meciuri foarte disputate și închise, așa că pontul meu este bazat pe aceasta previziune și intuiție.

În meciul FC Voluntari – UTA Arad, avem de-a face cu o partidă echilibrată. În mod normal, aș alege un rezultat de egalitate, dar de această dată prefer varianta PsFX, care înseamnă că vor fi cel mult 2 goluri în acest meci.

În schimb, la meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, situația este mai complicată. Dacă CFR Cluj se relaxează, este posibil ca formația din Bănie să ne surprindă. Așadar, eu aleg varianta G.G. sau peste 2,5 goluri, cu o cotă de 1,60, pentru a fi mai precaut în această situație.

La partida FC Botoșani – Universitatea Craiova, văd un meci dificil pentru Craiova. De aceea, mizăm pe varianta G.G. sau peste 2,5 goluri, la o cotă foarte bună de 1,65. Acest pont este unul sigur și oferă șanse mari de câștig.

În meciul Dinamo – Oțelul Galați, pontul meu este să avem cel puțin 1,5 goluri marcate. Cotă pentru această variantă este de 1,57 și consider că este una excelentă pentru un meci în care așteptăm cel puțin două reușite.

În meciul Sepsi – Farul, pariez pe varianta G.G. sau peste 2,5 goluri. Aici nu cred că ambele echipe se vor juca închis, iar revenirea lui Louis Munteanu în lotul Farului poate aduce un plus de agresivitate în joc.

La final, meciul U Cluj – FCSB este unul interesant. Personal, aleg varianta 2 solist, având în vedere că FCSB este favorită la victorie în acest duel. Dacă avem scorul de 2-0 deja în favoarea FCSB-ului, kțiul meu de ponturi se va confirma cu un avantaj considerabil.

Ponturile lui Super Gigi pentru etapa a 26-a

  • Petrolul – Poli Iași: PsFX; Cotă: 1,60;
  • Rapid – Hermannstadt: 1 solist; Super-Cotă: 1,90;
  • FC Voluntari – UTA Arad: PsFX; Cotă: 1,62;
  • FC U Craiova 1948 – CFR Cluj: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,60;
  • FC Botoșani – Universitatea Craiova: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,65;
  • Dinamo – Oțelul Galați: peste 1,5 goluri; Cotă: 1,57;
  • Sepsi – Farul: G.G. sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,60;
  • U Cluj – FCSB: 2 solist; Cotă: 2,10.

Cotă totală: 68,58

De asemenea, puteți urmări și ponturile lui Super Gigi LIVE, pe Fanatik.ro, în cadrul secțiunii Fanatik VOD Player.

Îți aducem cele mai noi ponturi și informații din lumea sportului la ezs.ro!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments