Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateȘtiri de ultimă oră: Intreruperi de curent electric în județul Neamț între...

Știri de ultimă oră: Intreruperi de curent electric în județul Neamț între 1 – 5 iulie 2024

Știri de ultimă oră: Intreruperi de curent electric în județul Neamț între 1 – 5 iulie 2024

O serie de întreruperi planificate de curent electric vor avea loc în județul Neamț între 1 și 5 iulie 2024. Locuitorii din diverse zone din județ se vor confrunta cu lipsa energiei electrice, iar autoritățile locale vin cu recomandări pentru a face față acestei situații neașteptate.

Anunțate de către compania de distribuție electrică, aceste întreruperi sunt necesare pentru lucrările de întreținere și modernizare a rețelei electrice din zonă. Astfel, este recomandat ca locuitorii afectați să ia măsuri suplimentare pentru a evita disconfortul pe durata acestor lucrări planificate.

  • Zone afectate: O serie de comune și localități din județul Neamț vor fi afectate de aceste întreruperi programate, printre acestea numărându-se Târgu Neamț, Roman, Piatra Neamț și alte orașe din zonă.
  • Programul de întreruperi: Conform comunicatului emis de compania de distribuție electrică, întreruperile vor avea loc între orele 8:00 și 17:00 în fiecare zi a perioadei menționate.
  • Recomandări pentru locuitori: Pentru a face față acestei situații, se recomandă ca locuitorii să-și pregătească rezerve de apă, să mențină frigiderele închise pe cât posibil și să evite folosirea echipamentelor electrice în timpul întreruperilor.

Întreruperile de curent electric pot genera neplăceri pentru locuitorii din județul Neamț, însă este important să se înțeleagă necesitatea acestor lucrări pentru asigurarea unui sistem electric stabil și eficient în viitor. Autoritățile recomandă cooperarea și înțelegerea din partea cetățenilor pe durata acestor intervenții programate.

Realitatea Media va continua să urmărească evoluția situației și va oferi informații actualizate despre orice schimbări sau ajustări în programul de întreruperi de curent electric din județul Neamț.

TAGS: Intreruperi, Județul Neamț, Curent electric, Inconvenient, Program

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General