Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportStarea lui Nelu Vlad după 5 zile petrecute la spital: situația se...

Starea lui Nelu Vlad după 5 zile petrecute la spital: situația se îmbunătățește

Starea lui Nelu Vlad după 5 zile petrecute la spital: situația se îmbunătățește

Situatia solistului formatiei Azur, Nelu Vlad, pare sa se imbunatateasca dupa 5 zile de internare intr-o unitate medicala. Artistul, care a suferit recent un episod medical neplacut in timpul unor concerte, a fost diagnosticat cu un hematom pe creier.

Cum se simte Nelu Vlad la 5 zile de la internare

La 5 zile de la internare, Nelu Vlad, solistul formatiei Azur, se simte mai bine, conform declaratiilor sale. Aflat in continuare in spital, artistul primește îngrijiri medicale pentru a se recupera complet.

Dupa ce a primit un tratament adecvat, Nelu Vlad a observat o imbunatatire notabila a vederii sale. Aceasta nu mai prezinta dubluri, iar totul s-a normalizat din acest punct de vedere. De asemenea, el a reusit sa coboare din pat si sa se deplaseze independent.

„E a cincea zi. Și din zi în zi parcă se îmbunătățește situația. Îmi revine vederea normală, pentru că vedeam dublu și era foarte obositor. Trebuia să văd cu un ochi sau să țin ochii închiși.

Și astăzi și ieri am reușit să cobor din pat și să merg singur”, a marturisit Nelu Vlad in cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars. El isi doreste ca in zilele urmatoare sa se recupereze complet si sa fie externat.

Un moment de pauza pentru Nelu Vlad

Nelu Vlad este nevoit sa ia o pauza lunga de la concertele si evenimentele pe care le avea programate. Solistul formatiei Azur crede ca o perioada de cel putin doua saptamani de repaus ii va prinde foarte bine.

In plus, el spera ca in doar 10 zile va fi intr-o forma buna, insa pentru acest lucru are nevoie de odihna, refacere si relaxare. Incidentul medical l-a impiedicat sa-si continue activitatea muzicala.

In timpul unei reprezentatii sustinute in Satu Mare, Nelu Vlad s-a simtit rau, dar a ales sa ignore simptomele si sa continue spectacolul. La concursul din Cluj-Napoca, insa, starea sa s-a inrautatit, neputandu-si pastra echilibrul si urca pe scena.

In ambele cazuri, solistul a fost asistat de urgenta si transportat la spital. Din pacate, din motive de siguranta, medicii sustin ca interventia chirurgicala nu este in acest moment o optiune viable pentru tratarea hematomului la nivelul creierului.

TAGS: Nelu Vlad, solist formatie Azur, hematom creier, pauza concerte
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments