Friday, May 24, 2024
HomeActualitateStarea de sănătate a lui Florin Piersic după operația la genunchi

Starea de sănătate a lui Florin Piersic după operația la genunchi

Starea de sănătate a lui Florin Piersic după operația la genunchi

Florin Piersic, actorul în vârstă de 88 de ani, se află acum internat la prestigiosul Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi la Spitalul Militar din același oraș. Vestea intervenției a fost confirmată de news.ro, care anunță că starea artistului este considerată stabilă de către medici.

Specialiștii medici au dezvăluit că Florin Piersic se află în prezent în Secția de cardiologie a institutului, unde primește un tratament medical adecvat. Deși familia actorului a solicitat confidențialitate, reprezentanții spitalului au asigurat că starea sa este sub control și că este sub supraveghere medicală constantă.

  • Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.
  • A fost transferat la Institutul Inimii din același oraș pentru supraveghere medicală.
  • Medicii au confirmat că starea sa este stabilă și este tratat în Secția de cardiologie.

Declaratia lui Dan Negru privind evoluția stării de sănătate a actorului

În ciuda faptului că însuși actorul nu a făcut declarații publice despre operația sa recentă, Dan Negru a venit cu detalii despre evoluția lui Florin Piersic. “Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a mărturisit Dan Negru pentru Playtech, transmitând speranță și optimism fanilor artistului.

Cel mai recent spectacol susținut de Florin Piersic a avut loc la Sibiu pe 6 aprilie. Înainte de aceasta, actorul a cucerit publicul și la Timișoara, unde a transmis un mesaj emoționant pe Facebook: “1 aprilie 2024. Ce public minunat la Timișoara, la recitalul Nu-ntreba câți ani am! Sunt copleșit!”, adăugându-se astfel galeriei de evenimente artistice ale sale.

Actorul a aniversat frumoasa vârstă de 88 de ani pe 27 ianuarie, fapt ce a fost primit cu bucurie de către comunitatea sa admiratoare. Prin intermediul rețelelor sociale, Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant și plin de recunoștință către cei care l-au susținut de-a lungul carierei sale impresionante.

  • Florin Piersic a fost la Sibiu pe 6 aprilie și apoi la Timișoara.
  • Spectacolele sale au adunat mereu aprecieri din partea publicului.
  • Aniversarea celor 88 de ani a fost marcată de un mesaj emoționant adresat fanilor.

Reacția emoționantă a lui Florin Piersic la 88 de ani

Incontestabil unul dintre cei mai iubiți și respectați actori români, Florin Piersic a făcut o declarație profundă cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani. Artistul a subliniat importanța iubirii, prieteniei, speranței și bucuriei în viața sa, apreciind susținerea și afecțiunea primită din partea publicului său fidel.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant prin care a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și au fost alături de el în drumul său artistic. „Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț”, a mărturisit actorul, exprimând recunoștința sa profundă față de comunitatea sa de fani.

Manifestările și mesajele de susținere din partea admiratorilor l-au impresionat pe Florin Piersic, care a ținut să adreseze un cuvânt călduros de mulțumire, subliniind cât de valoroasă este conexiunea sa emoțională cu publicul spectator alături de care a evoluat de-a lungul decadelor de carieră.

Foto: Facebook, Hepta

TAGS:

Florin Piersic starea de sănătate intervenție chirurgicală Dan Negru teatru
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments