Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateSport,Fotbal,Marcel Răducanu,Bere,Helles,Germania,Experiență,Premiu,București,Prezent

Sport,Fotbal,Marcel Răducanu,Bere,Helles,Germania,Experiență,Premiu,București,Prezent

Marcel Răducanu, unul dintre cei mai renumiți fotbaliști români din toate timpurile, a lansat recent berea artizanală Helles by Marcel Răducanu în România, un produs ce reprezintă un omagiu adus carierei sale și pasiunii pentru acest elixir. Aflat de peste patru decenii în Germania, la Dortmund, Răducanu revine în țara natală pentru a doua oară consecutiv, marcând un alt moment de glorie după lansarea cărții de memorii.

Helles by Marcel Răducanu este o bere blondă artizanală, creată cu atenția și priceperea managerului Milan Radin, bazată pe ingrediente naturale ce conferă o notă rafinată și un gust deosebit de apreciat. Acest elixir este menit să ofere o experiență unică, fiind produsă cu mândrie la fabrica din Arad, Zimand. Produsul se evidențiază ca fiind craft beer, aducând pe piață o alternativă sănătoasă, necomparabilă cu berea pasteurizată obișnuită.

Fotbalistul a mărturisit că ideea de a produce o bere proprie a venit în urma unei discuții cu Milan Radin și că a dorit să devină primul sportiv român ce pune bazele unei astfel de afaceri. Procesul de creare a durat luni de zile, fiind o muncă complexă și intensivă pentru a ajunge la rezultatul dorit. Chiar dacă lansarea nu a coincis cu un eveniment fotbalistic major, entuziasmul și interesul pentru Helles by Marcel Răducanu sunt crescânde atât în Germania, cât și în România.

Unicitatea produsului și faptul că Marcel Răducanu este primul fotbalist român ce lansează o astfel de bere au atras deja atenția pe piața europeană, generând cereri din partea marilor lanțuri de retail din Germania. Colaborarea cu partenerii strategici pentru traducerea etichetelor în limba germană indică o dorință puternică de extindere a afacerii pe plan internațional, reamintind tinerilor generațiilor anterioare și actuale cine este și ce reprezintă Marcel Răducanu.

Pentru Marcel Răducanu, berea Helles reprezintă nu doar o băutură de calitate, ci și un element de socializare și reamintire a unor vremuri și figuri marcante din sportul românesc. Într-un mediu select și elegant, la evenimente mondene precum lansările în orașe precum Reșița, personalități precum Ilie Năstase se numără printre cei invitați la degustarea acestei beri premium, oferind un moment de povestire și de amintire a vremurilor de glorie și pasiuni comune.

Sport,Fotbal,Marcel Răducanu,Bere,Helles,Germania,Experiență,Premiu,București,Prezent

Taguri:

Sport, Fotbal, Marcel Răducanu, Bere, Helles, Germania, Experiență, Premiu, București, Prezent
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General