Friday, June 21, 2024
HomeSportSpectacol la primul antrenament al lui Mehmet Topal la Petrolul Ploiești. Atmosferă...

Spectacol la primul antrenament al lui Mehmet Topal la Petrolul Ploiești. Atmosferă incendiară pe „Ilie Oană”. Foto

Mehmet Topal a avut parte de o primire spectaculoasă la Petrolul Ploiești. După ce a fost prezentat oficial prin intermediul unei conferințe de presă, antrenorul turc a pășit pe gazon pentru a conduce primul antrenament al „lupilor galbeni”. Atmosfera a fost de-a dreptul explozivă.

Spectacol la primul antrenament al lui Mehmet Topal la Petrolul Ploiești. Atmosferă incendiară pe „Ilie Oană”

Mehmet Topal, antrenorul adus de investitorii turci la Petrolul Ploiești, a făcut cunoștință atât cu jucătorii, cât și cu stadionul și suporterii prahovenilor. „Găzarii” au început antrenamentul la ora 20:00, pentru a evita canicula care a pus stăpânire pe sudul țării.

Lotul Petrolului s-a pregătit în premieră sub supravegherea antrenorului Mehmet Topal, fost fotbalist la Fenerbahce, Galatasaray sau Valencia. Nu mai puțin de 2.000 de suporteri ai Petrolului Ploiești au asistat la ședința de pregătire.

Fanii ploieștenilor au creat o atmosferă spectaculoasă, au aprins torțe și fumigene și au scandat pentru Petrolul. O parte dintre fumigene și torțe au ajuns pe gazon, însă nimeni nu a fost pus în pericol.

Mehmet Topal, aplaudat la scenă deschisă de fanii Petrolului

Mehmet Topal a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii Petrolului în momentul în care a pășit pe gazonul Stadionului „Ilie Oană”. Antrenorul turc i-a felicitat, de asemenea, pe fani. Mehmet Topal a semnat un contract valabil până în iunie 2027.

Spectacol la primul antrenament al Petrolului Ploiești sub comanda lui Mehmet Topal. Foto: sport.pictures.eu.
Spectacol la primul antrenament al Petrolului Ploiești sub comanda lui Mehmet Topal. Foto: sport.pictures.eu.

La conferința de presă, antrenorul turc a vorbit despre lista de achiziții. Petrolul Ploiești a anunțat oficial transferul lui Alexandru Mateiu, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

„Aveam nişte jucători despre care deja discutăm, dar e devreme să spunem ceva, veţi afla cu timpul. (n.r. – Vreţi să vină jucători turci la Petrolul Ploieşti?) Am discutat despre asta.

În primul rând, vreau să învăţ limba română, ca să mă pot înţelege cu jucătorii. Vom face o echipă cu români şi vom aduce străini valoroşi pentru a completa lotul”, a declarat Mehmet Topal.

De asemenea, Mehmet Topal a început deja treaba la Petrolul cu care speră să se califice în play-off în sezonul următor. Conform orangesport.ro, antrenorul în vârstă de 38 de ani vrea să aducă în această vară la Petrolul doi fotbaliști turci.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General