Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportSorin Cârțu își exprimă bucuria pentru plecarea lui Alexandru Ișfan de la...

Sorin Cârțu își exprimă bucuria pentru plecarea lui Alexandru Ișfan de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu își exprimă bucuria pentru plecarea lui Alexandru Ișfan de la Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan, fotbalistul transferat la începutul anului 2023 de FC Universitatea Craiova de la FC Argeș în schimbul sumei de 650.000 de euro, a fost cedat sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești, conform informațiilor exclusive dezvăluite de jurnaliștii de la FANATIK (sursă).

Mutare benefică pentru Universitatea Craiova în opinia lui Sorin Cârțu

Alexandru Ișfan va juca sub formă de împrumut pentru Petrolul Ploiești până în vara anului 2025. Performanțele fotbalistului de 23 de ani în tricoul Universității Craiova au fost sub așteptări. În cele 27 de meciuri în care a evoluat pentru echipa craioveană, Ișfan nu a reușit să înscrie niciun gol.

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, a fost extrem de dezamăgit de evoluțiile fotbalistului. În mai multe rânduri, Cârțu a criticat dur performanțele lui Alexandru Ișfan în emisiunile FANATIK SUPERLIGA.

“Am fost dezamăgit, mă așteptam să se descurce pe teren, să își învingă adversarii, dar nu a reușit să se evidențieze prin driblinguri sau să marcheze. A fost un jucător modest și nu a fost în valoare pentru suma plătită pentru el.”

Opinii critice din partea lui Sorin Cârțu

„În contextul sumei imense plătite pentru transferul său, se aștepta mai mult de la Alexandru Ișfan. Trebuia să se implice mai mult în acțiunile de echipă și să iasă în evidență prin acțiuni individuale. Nu a justificat în niciun fel investiția făcută în el”, a declarat Sorin Cârțu într-un interviu acordat publicației Playsport.

Alexandru Ișfan și-a început cariera la academia celor de la CS Mioveni și a fost împrumutat la Unirea Bascov înainte de a fi transferat la Universitatea Craiova. Înainte de a ajunge la echipa craioveană, Ișfan a evoluat pentru FC Argeș, unde a demonstrat un potențial promițător.

Universitatea Craiova a achiziționat jucătorul cu suma de 650.000 de euro la începutul anului 2023 și a păstrat în același timp 25% dintr-un posibil transfer viitor. Cu toate acestea, în ciuda investiției în el, Ișfan a avut un număr foarte scăzut de prestații pe teren. A fost titular în doar 20 din cele 27 de meciuri în care a fost inclus în lot.

Alexandru Ișfan primit cu bucurie la Petrolul Ploiești

Universitatea Craiova a decis să îl împrumute pe Alexandru Ișfan la Petrolul Ploiești timp de un sezon și jumătate, în speranța că acesta va avea șansa de a acumula mai multe minute de joc. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu se afla în planurile lui Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, pentru etapa a doua a sezonului.

Petrolul Ploiești nu are opțiunea de a face un transfer permanent al jucătorului. Transferul lui Alexandru Ișfan la Petrolul a fost realizat după ce echipele U Cluj și Hermannstadt au refuzat să îl accepte în lot. În actualul sezon, Ișfan a jucat în 11 partide, dar nu a reușit să se facă remarcat prin rezultate deosebite.

TAGS: Sorin Cârțu, Alexandru Ișfan, Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments