Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportSorin Cârțu critică explicațiile lui Marius Avram după meciul U Craiova -...

Sorin Cârțu critică explicațiile lui Marius Avram după meciul U Craiova – FCSB 0-3

Sorin Cârțu critică explicațiile lui Marius Avram după meciul U Craiova – FCSB 0-3

Legendele Universității Craiova, Sorin Cârțu și Marius Avram, s-au confruntat într-un schimb dur de replici în urma meciului U Craiova – FCSB, în care echipa bucureșteană s-a impus cu 3-0. Cârțu a contestat explicațiile lui Avram legate de acordarea unui penalty controversat în favoarea FCSB.

Bătălia verbală a început după ce Marius Avram a analizat faza în cadrul emisiunii Digi Sport. Avram, care a fost arbitru FIFA, a considerat că decizia de a acorda penalty pentru FCSB a fost corectă, deși Cârțu nu este de aceeași părere.

Sorin Cârțu a remarcat că primul șut ratat de Mitriță și decizia lui Bîrsan, de a acorda penalty, au influențat în mod decisiv desfășurarea primei reprize a meciului. Cu toate acestea, Cârțu nu este de acord cu decizia de acordarea a penalty-ului, deoarece consideră că mingea a fost sărită de pe piciorul adversarului în mâna lui Zajkov.

Cârțu a declarat într-un interviu acordat exclusiv FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că consideră că Marius Avram are simpatii pentru FCSB și că, de aceea, a oferit o explicație care susține decizia arbitrilor.

În replică, Marius Avram nu s-a lăsat intimidat și a susținut că decizia brigăzii de arbitri a fost una corectă, în conformitate cu regulamentul. Alături de Avram, și foștii arbitri internaționali Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au susținut același punct de vedere, afirmând că aceasta decizie a fost una corectă și că Zajkov a făcut o mișcare intenționată de blocare a adversarului cu mâna.

Totuși, invitații din studio au avut opinii împărțite. Unii au susținut decizia arbitrului, considerând-o corectă, în timp ce alții au fost de părere că aceasta a fost una controversată. Cu toate acestea, majoritatea invitaților au prevăzut că, chiar și fără acordarea penalty-ului, FCSB ar fi câștigat meciul.

Meciul dintre U Craiova și FCSB a fost intens și plin de controverse, iar opinia publică rămâne împărțită în privința deciziei de acordare a penalty-ului. Cu siguranță, aceasta va fi o temă de discuție pentru mult timp de acum înainte.

Articole relevante:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments