Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateȘoferul băut a distrus mai multe mașini în Burdujeni și a fugit

Șoferul băut a distrus mai multe mașini în Burdujeni și a fugit

Șoferul băut a distrus mai multe mașini în Burdujeni și a fugit

În localitatea Burdujeni, un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un adevărat haos vineri seara, lovind mai multe autovehicule parcate și chiar garaje, pentru ca ulterior să fugă de la locul incidentului.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:15, atunci când Poliția din Burdujeni a primit un apel de la un martor care a sesizat că șoferul unui autoturism Volvo era în stare de ebrietate, avarind alte mașini și un gard, după care a plecat de la fața locului.

Apelantul a menționat că mașina implicată a părăsit zona fără a se cunoaște direcția în care s-a îndreptat.

Forțele de ordine au reușit să identifice rapid vehiculul în fața unui bloc de pe strada Cuza Vodă, acesta prezentând daune evidente la bara din față și din spate.

Proprietarul autoturismului s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani din Suceava, care a fost găsit la domiciliu și care a recunoscut că era el la volan în momentul incidentului, fiind de acord să se prezinte la sediul Poliției pentru a clarifica situația.

Tofan Nicolae, a confirmat faptul că în acea seară a consumat alcool cu ocazia unei aniversări și că în timp ce se afla pe strada Calea Uniri a încercat să manevreze în spate cu mașina marca Volvo, fără să își dea seama că a provocat avarii altor două garaje și alte două autoturisme parcate.

Șoferul a subliniat că consumase băuturi alcoolice doar înainte de a se urca la volan.

După ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de 1,25 mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Suceava pentru recoltarea de probe biologice.

Poliția a deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru infracțiunea de “conducere sub influența alcoolului”.

TAGS: șofer băut, incident rutier, conducere sub influența alcoolului

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General