Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportȘofer din Sibiu surprins într-un gest impresionant: A ajutat doi bătrâni să...

Șofer din Sibiu surprins într-un gest impresionant: A ajutat doi bătrâni să traverseze

Șofer din Sibiu surprins într-un gest impresionant: A ajutat doi bătrâni să traverseze

Un moment extraordinar a avut loc în orașul Sibiu, când un șofer s-a oprit din trafic pentru a ajuta doi bătrâni să traverseze strada. Gestul lui a fost captat de camera de bord a unui alt participant la trafic și acum imaginile au devenit virale.

Evenimentul a avut loc miercuri dimineață, pe strada Andrei Șaguna din Sibiu. În imagini, se poate observa cum mașinile se opresc la semafor, iar doi bătrâni se pregătesc să traverseze strada. Însă, deodată, unul dintre ei cade în genunchi și are dificultăți să se ridice. Cu toate eforturile femeii care îl însoțea, bătrânul nu reușește să se ridice.

Dar în acel moment, un șofer observă situația și decide să acționeze. Iese din mașină și alergă spre cei doi bătrâni. Îl ajută pe bătrân să se ridice și apoi îi însoțește pe amândoi să traverseze strada în siguranță. Este remarcabil faptul că ceilalți șoferi au fost răbdători și le-au oferit timpul necesar să continue, chiar și atunci când semaforul a devenit verde.

Aceste imagini au fost transmise redacției Turnul Sfatului, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Oamenii au lăudat gestul de bun simț al șoferului și au apreciat faptul că mai există astfel de oameni care arată respect și compasiune față de cei din jur.

O altă eroină a volanului în Satu Mare: Victima unui accident rutier salvată

O altă poveste impresionantă vine din municipiul Satu Mare, unde o șoferiță a devenit eroină pentru o victimă a unui accident rutier. Julieta, care lucrează la o firmă de transport persoane, a intervenit imediat când a fost martora unui eveniment cumplit.

Totul s-a întâmplat în luna ianuarie, pe drumul dintre Odoreu și Băbășești. Un autoturism a lovit un parapet și s-a aprins în flăcări. O femeie de la volan a sărit din mașină, dar hainele i-au fost cuprinse de foc.

Fără ezitare, Julieta a acționat rapid și a venit în ajutorul acestei persoane aflate în pericol. Apropiindu-se de mașină cu un stingător și o pătură, a reușit să stinge flăcările de pe hainele femeii, salvându-i astfel viața.

“Am reacționat imediat când am văzut că persoana a sărit din mașină și hainele îi erau în flăcări. Am luat o pătură și am stins focul de pe ea. Apoi, am folosit un stingător pentru a lichida incendiul care cuprinsese autoturismul”, a declarat Julieta pentru presa locală.

Astfel de gesturi de eroism și compasiune vin să ne amintească că în lumea noastră există încă oameni inimoși și bine intenționați care sunt dispuși să ajute fără să stea pe gânduri.

TAGS: șofer sibiu, gest impresionant, bătrâni sibiu, șoferiță satu mare, accident rutier satu mare, șofer și victima accidentului

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments