Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateȘofer băut, cu dosar penal după plonjarea mașinii într-un pârâu

Șofer băut, cu dosar penal după plonjarea mașinii într-un pârâu

Șofer băut, cu dosar penal după plonjarea mașinii într-un pârâu

Șofer băut, cu dosar penal după plonjarea mașinii într-un pârâu

Un individ care se afla sub influența alcoolului a provocat un incident grav după ce a intrat cu mașina într-un pârâu din Pasul Gutâi. Acesta a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Mai mult, individul a încercat să induse în eroare autoritățile afirmând că el nu era la volan în momentul impactului.

Conform investigațiilor desfășurate, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, motiv pentru care autoturismul a derapat și a căzut în albia pârâului din zonă, generându-se astfel evenimentul nefericit.

În momentul accidentului, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost rănit, însă a reușit să iasă singur din mașină și să solicite ajutor la serviciul de urgență 112. La început, acesta a încercat să susțină că era pasager, însă polițiștii au demonstrat că de fapt se afla la volan. Cheile autoturismului și documentele mașinii au fost descoperite asupra sa, confirmând astfel afirmațiile forțelor de ordine.

Conform primelor verificări efectuate de oamenii legii, individul de 48 de ani, din Rozavlea, care conducea un autoturism pe D.N.18, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, rămânând fără posibilitatea de a controla direcția și ajungând în albia râului Săsar, unde mașina s-a oprit după un impact violent.

Șoferul implicat în acest incident a suferit leziuni corporale, fiind necesară internarea sa în spital pentru a primi tratament medical de specialitate în urma traumelor suferite în accidentul rutier.

Testarea efectuată cu aparatul etilotest a indicat o concentrație extrem de ridicată de alcool în aerul expirat, și anume 1,40 mg/l alcool pur. Acest lucru a dus la întocmirea unui dosar penal în acest caz, iar întreaga situație se află sub investigația autorităților și coordonarea procurorului pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun în astfel de circumstanțe deosebit de grave.

**TAGS:** şofer, alcool, accident rutier, mașină în pârâu, dosar penal
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General