Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateȘoc și emoții la Power Couple România! Un cuplu surpriză a fost...

Șoc și emoții la Power Couple România! Un cuplu surpriză a fost propus spre eliminare

Șoc și emoții la Power Couple România! Un cuplu surpriză a fost propus spre eliminare

Se anunță momente critice în cea mai recentă ediție a emisiunii Power Couple România. Cristi Iacob, cunoscut publicului larg pentru rolul său în filmele de comedie și soția sa, au fost propuși spre eliminare, aducând o surpriză neașteptată în competiție.

Într-o probă psihic solicitantă, concurentele au avut misiunea de a ghida partenerii lor în timp ce aceștia conduceau cu ochii legați traseul plin de obstacole din poligon. La finalul zilei, a venit și momentul eliminărilor, iar soții Iacob au fost în situația de a fi propuși spre plecare. Proba decisivă va avea loc în această seară la Antena 1, de la 20:30.

În continuare, cuplurile se întâlnesc în bucătărie pentru o probă unică. Doar că de data aceasta, bucătăria este cu susul în jos. Aceasta este o provocare în care partenerii trebuie să pregătească o rețetă de blat de tort în timp ce se află cu capul în jos. O combinație între umor și dificultăți pentru concurenți, această probă aduce cele mai hilare momente din cadrul emisiunii.

Pe lângă momentele amuzante, există și momente dramatice pentru unele dintre concurente. Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, a recunoscut că a avut parte de o emoție foarte puternică când a fost nevoită să stea cu capul în jos și că, în cele din urmă, a izbucnit în lacrimi. Ana, soția lui Tudor Ionescu, a experimentat și ea disconfortul acestei poziții neobișnuite și și-a pierdut senzația în picioare.

Există, însă, și concurenți care au experiență în bucătărie și se simt în largul lor în această probă inedită. Chef Roxana Blenche a fost printre cei mai încrezători, afirmând că o bucătărie cu susul în jos nu este atât de intimidantă. Pe de altă parte, Chef Sorin Gonțea, soțul Daianei Anghel, s-a declarat surprins de dificultatea acestei probe, cu toate că petrece mult timp în bucătărie.

Toate aceste momente și emoții vor fi transmise în ediția de diseară a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, difuzată de Antena 1 de la 20:30. Telespectatorii vor afla cine va părăsi competiția și cum se vor descurca cuplurile în fața provocării bucătăriei răsturnate.

Power Couple Cristi Iacob propuși spre eliminare concurente bucătărie eliminare emisiune
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General