Sunday, April 21, 2024
HomeSportSimona Halep revine în România după suspendarea pentru dopaj

Simona Halep revine în România după suspendarea pentru dopaj

Simona Halep revine în România după suspendarea pentru dopaj

Simona Halep, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din România, s-a întors în țară după o perioadă intensă de antrenament în complexul de la Dubai. Românca a fost suspendată 4 ani din tenis pentru încălcarea programului anti-doping, iar acum se pregătește pentru audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Fostul lider WTA a apelat decizia de suspendare și va fi audiată în perioada 7-9 februarie. Deși are interdicție de a participa la turneele oficiale, Simona Halep s-a antrenat în secret în complexul din Dubai, inclusiv pe arena centrală a turneului pe care l-a câștigat de două ori. Simona Halep a fost surprinsă la aeroportul din Dubai îmbrăcată casual, încercând să nu fie recunoscută.

Simona Halep s-a întors în România! Cum a fost surprinsă sportiva pe aeroportul din Dubai.
Simona Halep s-a întors în România! Cum a fost surprinsă sportiva pe aeroportul din Dubai.

În urma suspendării, Simona Halep nu va putea lua parte la turneul din Dubai pentru al doilea an consecutiv. Românca și-a făcut bagajele și a revenit în România, pregătindu-se pentru audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde va avea ocazia să își prezinte cazul și să își susțină drepturile.

Un fizioterapeut alături de Simona Halep în revenirea în România

La revenirea în România, Simona Halep a fost surprinsă alături de fizioterapeutul Sabin Topală. Cei doi lucrează împreună pentru a se asigura că sportiva este în cea mai bună formă fizică înainte de audierile de la TAS. Sabin Topală este cunoscut în domeniul recuperării sportive și îl ajută pe „Simo” în pregătirile sale.

Simona Halep are sprijin din partea multor fani și a personalităților sportive din România. Adrian Mutu, fostul atacant al naționalei României și antrenor al celor de la CFR Cluj, i-a transmis un mesaj de susținere înaintea audierilor de la TAS. Mutu a declarat că este alături de Simona Halep în această perioadă dificilă și că crede în nevinovăția ei.

Audierea de la TAS va fi ultima cale de atac a Simonei Halep după suspendarea drastică de 4 ani primită pentru încălcarea programului anti-doping. Românca speră că declarațiile fostului ei antrenor, care și-a asumat vina, vor conta în favoarea ei și că va putea reveni în tenisul de performanță.

TAGS: Simona Halep, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, suspendare dopaj

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments