Wednesday, April 17, 2024
HomeSportSimona Halep, În Drum Spre Miami Open 2024

Simona Halep, În Drum Spre Miami Open 2024

Simona Halep, În Drum Spre Miami Open 2024

Simona Halep, jucătoare româncă de tenis, a pornit la drum spre Miami pentru a participa la primul său turneu oficial după o pauză de 18 luni. Cu toate că rezultatele nu îi stau în minte, accentul este pus pe reacomodarea în circuit și redescoperirea bucuriei de a concura într-un meci oficial.

Restart Pentru Simona Halep la Miami Open 2024

La 19 luni distanță de la suspendarea sa după depistarea cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep se pregătește să revină în lumina reflectoarelor tenisului mondial, iar alegerea ei pentru reîntoarcerea pe teren este Miami Open 2024.

Deținătoarea a două titluri de Grand Slam se antrenează intens pentru a fi în formă la debutul său, conștientă fiind că nimic nu se compară cu meciurile oficiale. Primele emoții vor apărea în ziua de duminică, 17 martie, odată cu tragerea la sorți a tabloului feminin la Hard Rock Stadium din Miami Gardens.

După aflarea adversarei, Simona Halep va fi pusă în situația de a aștepta programarea oficialilor pentru a stabili când va juca. Partidele din primul tur pentru competiția feminină sunt programate pentru marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

Mesaj de Susținere din partea lui Djokovic

Până în prezent, Simona Halep nu a confirmat antrenorul cu care va colabora în viitorul apropiat. La plecarea spre Miami, aceasta a fost însoțită de mama sa, de partenerul de antrenament Joao Monteiro și de un fizioterapeut. Indiferent de rezultatul final de la competiția din Florida, Halep va primi 10 puncte WTA și va reveni în clasamentul mondial începând cu 1 aprilie, în ziua de după încheierea turneului american.

În rândul celor care i-au transmis mesaje de încurajare se numără și Novak Djokovic, liderul ATP și deținător al recordului de trofee la Grand Slam (24). Acesta i-a trimis mesaje de susținere înainte și după verdictul din Elveția.

Simona Halep a beneficiat de sprijin necondiționat din partea lumii tenisului. Numeroase jucătoare din circuitul WTA i-au arătat susținerea, printre care se numără Angelique Kerber, Ashleigh Barty și Petra Kvitova.

Djokovic, Simona Halep eliminată din circuit pentru 18 luni, revine la Miami Open 2024

Serbii sunt în într-adevăr cei care se arată solidari cu românii, un exemplu fiind Novak Djokovic, care a transmis gânduri bune și sprijin Simonei Halep în această perioadă dificilă. El este considerat de mulți un ghid în tennis și un adevărat exemplu de fair-play.

TAGS: Simona Halep, Miami Open, tenis, Novak Djokovic, WTA
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments