Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateSilviu Hurduzeu garantează că nu va fi o vânătoare de vrăjitoare după...

Silviu Hurduzeu garantează că nu va fi o vânătoare de vrăjitoare după preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

Silviu Hurduzeu garantează că nu va fi o vânătoare de vrăjitoare după preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

Recent, ADR Vest și Consiliul Județean Caraș-Severin au semnat contractul de „Modernizare DJ 571 – Intersecție DN57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (Intersecție DN 57)”, un pas esențial pentru dezvoltarea județului. Silviu Hurduzeu, liderul PSD Caraș-Severin, consideră că această investiție va aduce beneficii atât pentru locuitorii județului, care vor avea acces la un drum modernizat, cât și pentru turiștii interesați să viziteze atracțiile naturale precum Cheile Nerei, Cascada Beușnița sau Lacul Ochiul Beiului.

Silviu Hurduzeu accentuează importanța licitației care va urma, exprimându-și speranța că constructorii se vor implica în proiect. El asigură comunitatea că toate proiectele începute în județul Caraș-Severin vor fi finalizate cu succes în timpul mandatului său. Hurduzeu subliniază necesitatea unei abordări serioase și transparente în implementarea proiectelor, subliniind angajamentul său de a promova dezvoltarea județului fără a lăsa loc pentru controversă.

Viitorul președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, a reacționat și la comentariile critice ale actualului președinte, Romeo Dunca, privind viitorul administrativ. În timp ce Dunca a exprimat îngrijorare cu privire la continuarea unor proiecte, Hurduzeu a subliniat că noul proiect de modernizare va fi gestionat eficient de administrația viitoare, asigurându-se că beneficiile acestuia vor fi resimțite de comunitate.

„Cred că este important să garantăm o tranziție lină și eficientă către o nouă conducre a județului, pentru a asigura continuitatea proiectelor de succes și pentru a răspunde nevoilor locuitorilor. Acest proiect de modernizare reprezintă doar începutul unei serii de inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți cei implicați”, a subliniat Hurduzeu într-o declarație recentă.

Romeo Dunca, președintele în funcție, a recunoscut importanța proiectului de modernizare, exprimându-și speranța că acesta va fi finalizat cu succes sub conducerea noii administrații. Dunca s-a arătat deschis colaborării și a promis sprijin pentru eforturile de dezvoltare locală, în ciuda schimbării în conducerea județului.

TAGS: Silviu Hurduzeu, Romeo Dunca, Consiliul Județean Caraș-Severin, modernizare, dezvoltare, licitație
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General