Sunday, June 23, 2024
HomeSportSerialul Las Fierbinți continuă să cucerească audiențele și să aducă zâmbete pe...

Serialul Las Fierbinți continuă să cucerească audiențele și să aducă zâmbete pe fețele telespectatorilor

Serialul Las Fierbinți continuă să cucerească audiențele și să aducă zâmbete pe fețele telespectatorilor

Pro TV a difuzat marți, 13 februarie 2024, primul episod din noul sezon al celebrului serial Las Fierbinți, iar veștile sunt excelente. Audiențele arată că iubita comedie este departe de a se încheia prea curând. Acesta este unul dintre cele mai apreciate seriale produse la noi în țară, ajungând deja la sezonul 24, iar oamenii continuă să stea în fața televizoarelor în timpul fiecărui episod difuzat de Pro TV.

Rezultatele obținute la difuzarea primului episod al noului sezon demonstrează că interesul publicului pentru Las Fierbinți este în continuare foarte mare. Comedia a obținut un rezultat uimitor, fiind lider de audiență în intervalul orar 20:29 – 21:28. Publicul din România, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, a rămas în număr mare în fața televizoarelor pentru a se bucura de aventurile protagoniștilor. Pro TV a avut 13.0 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, în timp ce locul al doilea a obținut numai 5.1 puncte de audiență și 13.2% share.

Pe parcursul primului episod al sezonului, peste 2.3 milioane de români s-au distrat urmărind Las Fierbinți, iar momentul de aur a fost înregistrat la 21:15, când aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe ecran. Aceste cifre impresionante anunțate de Pro TV confirmă faptul că serialul va mai avea încă un sezon, ceea ce reprezintă o mare bucurie pentru fanii fideli, care abia așteaptă să afle prin ce încercări vor trece protagoniștii lor preferați în continuare.

Un prim episod plin de emoție și răsturnări de situație

Episodul de debut al sezonului a reușit să stârnească curiozitatea și interesul telespectatorilor, dezvăluind câteva întâmplări surprinzătoare. Unul dintre momentele cheie a fost dezvăluirea motivului supărării lui Geani față de Dorel. Bobiță a mărturisit că l-a simțit trădat de prietenul său și că acesta i-a ascuns faptul că avea un afacere prosperă. “M-a lucrat pe la spate și nu mi-a zis nimic. Acum are un business, se descurcă, face o grămadă de bani și de mine s-a spălat pe mâini, a uitat de Giani!”, a povestit Bobiță, dezamăgit și supărat.

Pe de altă parte, Dalida a pornit într-o misiune de răzbunare împotriva vânzătoarei de la Oaie, care i-a refuzat banii. Supărată și hotărâtă să nu lase incidentul nepedepsit, Dalida a cerut ajutorul prietenelor sale și a pus la cale un plan ingenios. “Am o rugăminte… vreau să-i dau o lecție vânzătoarei de la Oaie, că s-a pus cu cine nu trebuie! Planul e simplu: vreau să conving câți mai mulți oameni din sat să plătească cu monede la Oaie. Numai cu monede! De 5, de 10, de 50 de bani, nu contează, monede să fie. Dacă ne unim toți forțele, planul nostru nu are cum să dea greș. Tu postezi pe internet, eu merg din poartă în poartă. Nu are cum să ne refuze pe toți, că altfel o paște falimentul”, a explicat Dalida cu determinare.

În ciuda refuzului prietenelor sale, secretara primarului a găsit un aliat neașteptat în persoana lui Robi. Chiar dacă inițial a fost reticent, Robi a acceptat să o ajute pe Dalida după ce a primit un borcan cu mărunțiș. Cu borcanul în mână, Robi s-a îndreptat direct spre casa lui Ardiles, bucurându-se deja de ideea răzbunării pe care avea să o îndeplinească alături de Dalida.

Ce surprize mai pregătește serialul Las Fierbinți pentru fanii săi?

După un prim episod plin de emoție și răsturnări de situație, fanii Las Fierbinți sunt acum și mai curioși să afle ce viitoare aventuri îi așteaptă pe personajele lor preferate. Se anunță noi intrigi, conflicte și momente pline de umor ce vor captiva telespectatorii și îi vor menține fideli serialului. Producătorii și actorii promit să surprindă și să încânte publicul cu fiecare episod, aducând în prim-plan situații amuzante și autentice din viața cotidiană a locuitorilor comunei Fierbinți.

Pentru toți fanii îndrăgostiți de personajele și poveștile din Las Fierbinți, noul sezon vine cu promisiunea de a aduce și mai multe momente de neuitat. Râsul, suspansul și emoția vor fi din nou la ele acasă în fața ecranelor, iar fanii vor putea descoperi împreună cu personajele lor preferate noi aventuri pline de farmec și neprevăzut. Las Fierbinți continuă să fie un adevărat fenomen al televiziunii românești, șoptit și comentat cu încântare în sate și orașe din întreaga țară.

Sursă: EZS.ro

TAGS: Laz Fierbinți, Pro TV, fanatik.ro, seriale Las Fierbinți
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General