Sunday, June 23, 2024
HomeSportSerialul care a făcut furori pe Netflix revine cu un nou sezon....

Serialul care a făcut furori pe Netflix revine cu un nou sezon. Când apare primul episod

Serialul de pe Netflix care a captivat milioane de telespectatori din întreaga lume se întoarce cu episoade noi! Urmărește personajele tale favorite într-un nou sezon!

Serialul care a făcut furori pe Netflix revine cu un nou sezon

Vești bune pentru fanii îndrăgitului serial „Emily în Paris”. Sezonul patru va fi disponibil pe Netflix mai repede decât am fi putut spera! Când apare primul episod?

Până acum, serialul a fost filmat în Paris pe timpul verii și a fost lansat pe Netflix în decembrie. Anul acesta, lucrurile s-au schimbat puțin.

Greva actorilor și scenariștilor de la Hollywood a întârziat lansarea noului sezon. Totodată, din cauza Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, filmările show-ului au început mai devreme. Astfel că, primul episod din serial apare pe Netflix în luna august!

Netflix a anunțat că sezonul patru din „Emily în Paris” va fi împărțit în două părți, fiecare cu câte cinci episoade. Prima parte va avea premiera pe 15 august, iar cea de-a doua pe 12 septembrie.

În finala sezonul trei, lucrurile s-au complicat pentru protagoniști. Emily și Gabriel au în sfârșit șansa să fie împreună, după ce Alfie s-a despărție de Emily, iar Camille a anulat nunta. Totuși, faptul că ea este însărcinată ar putea să le pună din nou piedici. Triunghiul amoros va continua? Ce decizie va lua Gabriel? Toate aceste răspunsuri vor fi dezvăluite în sezonul patru.

Pe de altă parte, Mindy și trupa se pregătesc pentru Eurovision, iar Sylvie se confruntă cu o situație delicată din trecutul ei în numele căsniciei sale.

Se întorc actorii care te-au cucerit printre care Lily Collins, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat și multi alții.

Sezonul patru din Emily in Paris promite să fie plin de surprize! Personajele au parte de o schimare de peisaj. Povestea continuă într-o altă capitală din Europa adorată de întreaga lume: Roma.

”În timp ce inima lui Emily va rămâne pentru totdeauna la Paris, viața vine cu răsturnări neașteptate de situație și să nu vă mirați dacă o veți vedea la Roma”, a menționat Lily Collins, protagonista serialului, la un eveniment Netflix, potrivit alistmagazine.ro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General