Sunday, June 23, 2024
HomeSportSepsi, în dificultate: Al treilea eșec consecutiv îi pune în pericol calificarea...

Sepsi, în dificultate: Al treilea eșec consecutiv îi pune în pericol calificarea în play-off!

Sepsi, în dificultate: Al treilea eșec consecutiv îi pune în pericol calificarea în play-off!

Instituția fotbalistică Sepsi a înregistrat recent cel de-al treilea eșec la rând, scor 0-1, în disputa cu FCSB. Acest rezultat nefavorabil îi îngrijorează pe covăsneni, deoarece aceștia se află în afara primele 6 echipe din clasament, la o diferență de un punct față de Hermannstadt, echipa poziționată pe ultimul loc ce asigură calificarea în play-off.

Ce se întâmplă cu Bernd Storck la Sepsi, în cazul în care nu obțin calificarea în play-off?

Antrenorul Bernd Storck, în prezent sub contract cu Sepsi până în vară, va trece prin momente delicate în cazul în care echipa nu reușește să se califice în play-off. Attila Hadnagy, directorul sportiv al formației din Covasna, a declarat într-un interviu acordat FANATIK SUPERLIGA că viitorul lui Storck va fi pus în discuție în vară:

“Bernd Storck are contract până în vară și vom decide atunci. Dacă nu ne calificăm în play-off și ne poziționăm pe locurile 7-8, vom analiza situația înainte de noul sezon.”

Calificarea în play-off este extrem de importantă pentru noi. Am făcut investiții semnificative în jucători și echipa noastră trebuie să-și atingă obiectivul. Cu toate acestea, în cazul în care nu ne calificăm, nu va fi o tragedie dacă ne situăm pe locurile 7-8.”

“Trebuie să ne revanșăm după cele trei înfrângeri!”

Situția echipei este incertă, iar antrenorul a făcut o serie de comentarii despre dificultățile întâmpinate recent:

“Orice se poate întâmpla. Am pierdut și accesul în Cupa României. Știți cum este? Am câștigat acest trofeu de două ori la rând. Nu suntem o echipă mare care să domine competiția an de an. Ne-am bucurat sincer că am reușit această performanță.”

“Ne așteaptă noi provocări. După cele trei înfrângeri consecutive, suntem îngrijorați de obținerea calificării în play-off. Nu ne-au satisfăcut meciurile cu Craiova și FCSB. În etapele următoare, vom întâlni echipele Farul și U Cluj.”

“Trebuie să învingem atât Farul, cât și U Cluj. Dacă nu reușim să învingem Farul, Dumnezeule ferește, șansele de a ne califica în play-off sunt de 90%!.”

După un început promițător al anului 2024, cu o victorie zdrobitoare împotriva echipei Poli Iași, scor 6-0, Sepsi a suferit trei înfrângeri consecutive: 1-2 cu UTA Arad, 1-3 în duelul cu Universitatea Craiova și 0-1 în confruntarea cu FCSB.

Obiectivul echipei din Covasna este calificarea în play-off. În ultimele două sezoane, echipa finanțată de Laszlo Dioszegi a reușit să se califice în preliminariile Conference League. Cu toate acestea, șansele de a obține acest obiectiv în această ediție de campionat sunt minime.

Player Rapid

TAGS: Sepsi, play-off, Bernd Storck, contract, Attila Hadnagy, echipă, Formația patronată, Laszlo Dioszegi, Covasna, UTA Arad, Universitatea Craiova, FCSB.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General