Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateȘeful Administrației Finanțelor Giurgiu reținut pentru trafic de influență

Șeful Administrației Finanțelor Giurgiu reținut pentru trafic de influență

Șeful Administrației Finanțelor Giurgiu reținut pentru trafic de influență

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au emis un comunicat conform căruia au dispus continuarea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore a lui Mihai Sebe, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu, în legătură cu două infracțiuni de trafic de influență. Alți doi oameni de afaceri sunt implicați în acest caz pentru cumpărare de influență. Potrivit ordonanței emise de procurori, Sebe ar fi pretins suma de 30.000 de euro de la cei doi oameni de afaceri pentru a-și trafica presupusa influență.

Citește mai multe despre traficul de influență și reținerea lui Mihai Sebe la DNA

Anchetatorii susțin că șeful Administrației Finanțelor Giurgiu ar fi primit suma totală de 21.250 euro de la cei doi oameni de afaceri prin intermediar. Procurorii anticorupție au inițiat procedura de punere în mișcare a acțiunii penale, iar cei trei suspecți urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Autoritățile au efectuat percheziții domiciliare în 6 locații din Giurgiu, incluzând sediile unor firme și domiciliile unor persoane fizice, conform DNA.

Vezi toate detaliile despre perchezițiile domiciliare efectuate de DNA la Giurgiu

În contextul acestor evenimente, Ministerul Energiei investighează controversa de la Complexul Energetic Valea Jiului SA, privind angajările și pontajele angajaților. Controalele implicate și investigațiile în curs aduc mai multă lumină asupra situației actuale din sectorul energetic.

Află toate detaliile despre controversele și investigațiile de la Complexul Energetic Valea Jiului SA

În altă parte a Europei, în Albania, scandalul cu Florian Coldea a provocat schimbări importante. Parlamentul țării se confruntă cu tensiuni ridicate, iar acuzațiile gravitează în jurul trimiterii unor sume mari de bani către un agent secret român. Dezvăluirile șocante din Albania dezvăluie un joc periculos de putere și influență la nivel înalt.

Detalii complete despre scandalul cu Florian Coldea și repercursiunile din Albania

TAGS: trafic de influență, percheziții domiciliare, Complexul Energetic Valea Jiului SA, Florian Coldea
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General