Secretul pastele: Cum fierbi fără greșeli? Află acum!
Pastele, da, un preparat italienesc deci italienii, vai ei, știu cum să le pregătească și de multe ori un rezultat wow este așteptat, dar nu întotdeauna primit, că de obiceii sunt multe rețete dar cel mai important e fierberea, așa că mmmm, specialiștii sugerează un vas mare, un vas încăpător, unde punem 4-6 litri de apă, dar ce apă, corectă, la o pungă de paste, care e de un kilogram dar oare pare mult sau puțin?
De ce oare cantitatea asta de apă, nu știm, dar important e că pastele nu se lipesc și capătă o textură, ața moale, așa cum trebuie, dar atenție, un mare „dar” de la bucătari pricepuți, care spun, de fapt insistă că pastele trebuie adăugate doar după ce apa a ajuns în punctul de fierbere, și nu, nu înainte că vezi tu, asta e o greșeală frecventă, sau poate nu.
Citește continuarea aici, deși nu știu cât de semnificative sunt informațiile, dar poate te ajută în viitoare încercări de gătit, că poate vrei să impresionezi pe cineva sau nu, doar așa, pentru amuzament.
paszte italienesc fierberea textura bucătari