Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateSecretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Secretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu: 18 ani de iubire și pasiune

Secretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Cântăreața Mihaela Marinache, cunoscută sub numele de scenă Miki, și partenerul său de viață, Răzvan Constantinescu, au sărbătorit aniversarea a 18 ani de relație, deși căsătoria lor datează doar de trei ani. Miki a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista VIVA! detalii intime despre cum au început povestea lor de dragoste și cum reușesc să mențină pasiunea vie în cuplu.

maxresdefault 1 Secretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Mihaela Marinache a subliniat importanța compromisului într-o relație, descriind că acesta este crucial pentru echilibrul și longevitatea unei povesti de dragoste. Pentru artistă, secretul unei relații de succes constă în capacitatea de a fi deschis și de a renunța la orgoliu în favoarea partenerului, iar reciprocitatea în eforturile depuse pentru a menține armonia este esențială.

zta2m2u3nme5otjhzjhjytblytmzngnizja0ntnlyjk thumb Secretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Într-un alt moment al interviului, Mihaela Marinache a evocat modul în care s-a întâlnit cu Răzvan Constantinescu la casa de discuri Roton, unde el îndeplinea rolul de impresar al ei. S-a remarcat că a fost vorba despre o dragoste la prima vedere, iar cuplul a știut întotdeauna să gestioneze disputele cu înțelepciune și empatie reciprocă. Miki a subliniat dualitatea partenerului său, cum acesta jonglează între lumea business-ului și latura sa romantică și empatică.

ztc2zwexmgmxotmwyza1odywndq5owiznzcynty4 thumb Secretele relației dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu

Evadarea din lumina reflectoarelor și pasiunile ascunse de Miki de la K-pital

După retragerea din lumina reflectoarelor, Miki de la K-pital s-a dedicat altor activități care îi alimentează pasiunile creative. Artista s-a retras în sfera privată, dar a continuat să se exprime prin muzică și dans în diverse contexte. Ea a subliniat că viața sa personală este plină de vitalitate, iar provocările zilnice îi conferă inspirație pentru a explora noi domenii artistice. Miki evidențiază că rutina sa matinală și implicarea în diverse proiecte o hrănesc spiritual și artistic.

“Îmi place să îmi dedic diminețile odihnii și apoi să îmbrățișez o zi plină de activități. Muzica este sursa mea de trăire și exprimare, iar dansul reprezintă o conexiune profundă cu mine însămi și cu publicul. Colaborarea mea cu Nea Marin a adus o notă inedită în cariera mea artistică, deschizând uși către noi genuri muzicale și experiențe de neuitat”, a declarat Miki pentru sursa autorizată Spynews. La rândul ei, într-un interviu acordat publicației Click, artista a menționat dezvoltarea sa continuă în muzica populară și dans, aducând mereu elemente inedite și energie pozitivă în proiectele sale.

În concluzie

Experiența de viață și relația solidă dintre Mihaela Marinache și Răzvan Constantinescu reprezintă un exemplu de echilibru și pasiune în lumea showbiz-ului. Cei doi artiști își consolidează legătura prin înțelegere reciprocă, compromisuri și apreciere constantă, demonstrând că dragostea autentică și respectul sunt cheia unei relații de lungă durată și pline de împliniri. Miki de la K-pital continuă să își surprindă publicul prin creativitatea și implicarea sa în proiecte diverse, reușind să păstreze vie flacăra artistică și pasiunea pentru muzică și dans.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General