Tuesday, April 16, 2024
HomeSportSebastian Burduja lansează critici dure la adresa lui Nicușor Dan și a...

Sebastian Burduja lansează critici dure la adresa lui Nicușor Dan și a contracandidaților săi

Sebastian Burduja lansează critici dure la adresa lui Nicușor Dan și a contracandidaților săi

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care și-a exprimat intenția de a candida la primăria generală a Capitalei din partea PNL sau a alianței PSD-PNL, a făcut o serie de declarații critice nu doar la adresa lui Nicușor Dan, ci și la adresa celorlalți potențiali contracandidați.

Sebastian Burduja aduce noi acuzații la adresa primarului Nicușor Dan

Președintele PNL București critică modul în care unii dintre contracandidații săi au abordat campania electorală, ignorând problemele reale ale cetățenilor Capitalei, în timp ce bugetul orașului încă este în impas.

”Este nevoie ca politica să fie cu adevărat centrată pe cetățeni și pe rezolvarea problemelor lor urgente. Bucureștenii nu mai au răbdare cu scandalurile și manevrele politice. Este inacceptabil ca, în mijlocul martie, să nu avem un buget aprobat pentru Capitală. Primarul general a pierdut toate deadline-urile legale și, mai grav, pare să nu își asume responsabilitatea pentru această lipsă.”

Cei din piața politică se preocupă de altceva, deși ar trebui să se concentreze pe adevăratele probleme. Unii preferă atacurile, alții se complac în acțiuni de show, iar alții par preocupați mai mult de teoria politologică decât de rezolvarea chestiunilor practice. Orice întârziere în aprobarea bugetului afectează direct bucureștenii, care rămân în frig și fără servicii esențiale”

Situția este cu atât mai gravă cu cât propunerea de buget actuală prezintă o lipsă colosală de 1 miliard de lei, bani pe care primarul încearcă să îi direcționeze către domenii neesentiale și către evenimente de campanie finanțate din banii publici”, a subliniat Sebastian Burduja într-o postare pe rețelele de socializare.

Sebastian Burduja l-a acuzat direct pe Nicușor Dan de evitarea dialogului cu el în ceea ce privește bugetul orașului, asumându-și că acest lucru a afectat negativ procesul legislativ:

”Săptămâna trecută, am încercat să discut cu Nicușor Dan în privința bugetului Capitalei, dar nu am reușit să obțin un răspuns de la el. În schimb, am lăsat echipa mea să lucreze cu el, dar nici până acum nu s-a comunicat nimic din partea primarului. Pare să aibă alte priorități decât nevoile urgente ale orașului. Ieri, a organizat de urgență o ședință a Consiliului General, însă problema bugetară rămâne nesoluționată”

”Este clar că bucureștenii nu mai tolerează jocurile politice și nici nu își permit să rămână în lipsă de servicii esențiale precum transportul public, apa caldă și încălzirea. Pentru a aduce o schimbare reală trebuie să acționăm ca o echipă solidară, cu proiecte concrete și soluții funcționale, care să ofere speranță pentru viitor. Altfel, vom trăi într-un cerc vicios, fără rezultate tangibile pentru locuitorii orașului”, a concluzionat liderul PNL București.

TAGS:

Sebastian Burduja, Nicușor Dan, Primăria București, Bucureșteni, PNL, PSD

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments