Thursday, May 23, 2024
HomeSportSebastian Burduja - Candidat Surpriză la Primăria Capitalei

Sebastian Burduja – Candidat Surpriză la Primăria Capitalei

Sebastian Burduja – Candidat surpriză la Primăria Capitalei

Sebastian Burduja – Candidat Surpriză la Primăria Capitalei

Sebastian Burduja a surprins mulți oameni în urmă cu câteva zile când a intrat în cursa pentru funcția de primar al Capitalei. Motivul acestui gest neașteptat a fost retragerea sprijinului acordat de coaliția PSD-PNL medicului Cătălin Cîrstoiu. Burduja, care ocupă poziția de ministru al energiei și este președinte al organizației PNL București, a decis să își asume o nouă provocare în politică.

Familia Burduja și Proprietatea lor din Chateauneuf-Grasse

Povestea familiei Burduja are rădăcini adânci în lumea politică și financiară. Marinel Burduja, tatăl lui Sebastian, a fost primarul municipiului Piatra-Neamț și membru în consiliul de administrație al ALRO Slatina. Cu o carieră extinsă în sectorul financiar-bancar, Marinel Burduja deține și o proprietate exclusivistă în pitorescul Chateauneuf-Grasse, pe Riviera Franceză.

Reședința familiei, denumită “Le Chatelet”, se remarcă prin cele 7 dormitoare și 5 băi, oferind un cadru luxos și intim. Aflată într-o zonă pitorească cu acces printr-un drum îngust, proprietatea este acum pe piața imobiliară, la un preț de 5,9 milioane de euro, după ce Marinel Burduja a decis să o vândă.

Burduja și Proprietatea din SUA

Pe lângă vila lor din Chateauneuf-Grasse, familia Burduja deține și o proprietate în McLean, SUA, achiziționată în 2013. Această casă de 175 de metri pătrați, evaluată la un milion de dolari, a fost achiziționată cu un credit ipotecar de 469.416 dolari americani. Imaginile exclusive publicate arată că locuința din SUA este amenajată cu lux și gust.

În urma unei tragedii cumplite petrecută în 2018, Sebastian Burduja a trecut prin momente extrem de dificile, pierzându-și fiica de doar trei ani, Ioana Maria, care s-a înecat în piscina din curtea proprietății lor din străinătate. Acest eveniment tragic a marcat profund familia Burduja, iar Sebastian a făcut declarații emoționante despre pierderea sa și importanța copilului în viața sa.

Concluzii

Sebastian Burduja, candidatul surpriză la Primăria Capitalei, vine din spatele unei familii cu o istorie bogată în domeniul politic și financiar. Proprietățile lor din Chateauneuf-Grasse și SUA reflectă un stil de viață sofisticat și un nivel de confort ridicat. Cu o carieră politică și personală complexă, Burduja se lansează într-o nouă aventură electorală, cu speranțe mari și cu amintirea prețioasă a fiicei sale ca inspirație.

Taguri:

Sebastian Burduja, Primăria Capitalei, Candidat surpriză, Proprietate Chateauneuf-Grasse, Marinel Burduja, Proprietate SUA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments