Monday, July 22, 2024
HomeActualitateȘcoala Gimnazială Nr. 2 din Caracal - Model de Excelență în Educație

Școala Gimnazială Nr. 2 din Caracal – Model de Excelență în Educație

Școala Gimnazială Nr. 2 din Caracal – Model de Excelență în Educație

Cu o performanță școlară impresionantă, Școala Gimnazială Nr. 2 din Caracal a obținut rezultate remarcabile la Evaluarea Națională, confirmându-și locul în topul școlilor cu cele mai bune rezultate. Cu o rată de promovabilitate de 98,67%, 2 note de 10 la matematică și 35 de note între 9 și 10, această instituție educațională este o sursă de mândrie pentru comunitatea locală.

Efortul susținut al profesorilor și dedicația elevilor au contribuit semnificativ la aceste rezultate de excepție. Prin muncă asiduă, perseverență și ambiție, elevii au reușit să demonstreze că nu există vis prea îndrăzneț care să nu poată deveni realitate. Colectivul școlar, format din cadre didactice pasionate și elevi dornici de cunoaștere, a reușit să creeze un mediu propice pentru performanță și excelență.

În urma acestor rezultate strălucitoare, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 2, domnul Răzvan Bățăgui, a transmis un mesaj de felicitare elevilor, profesorilor și părinților implicați în parcursul educațional al școlii. Dascălii au fost apreciați pentru implicarea lor deosebită, iar părinții au primit recunoașterea pentru susținerea necondiționată acordată elevilor și instituției de învățământ.

Aceste rezultate de excepție reprezintă un motiv puternic de încurajare pentru continuarea pe calea excelenței în educație. Prin oferirea unei educații de calitate superioară, Școala Gimnazială Nr. 2 din Caracal își propune să devină un model de referință în sistemul de învățământ, inspirându-i pe toți cei implicați în procesul educațional să urmărească performanța și să se dedice dezvoltării personale și profesionale.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați aici.

TAGS: Educație, Evaluare Națională, Experiență Școlară

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General