Saturday, May 18, 2024
HomeSportSCM Râmnicu Vâlcea aduce o campioană mondială în echipă pentru a cuceri...

SCM Râmnicu Vâlcea aduce o campioană mondială în echipă pentru a cuceri trofee naționale și internaționale

SCM Râmnicu Vâlcea aduce o campioană mondială în echipă pentru a cuceri trofee naționale și internaționale

Clubul de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea se pregătește intens pentru viitoarele competiții atât la nivel național, cât și internațional. Echipa din Vâlcea a făcut o mutare de senzație, transferând campioana mondială Alicia Toublanc pentru următoarele două sezoane.

  • Alicia Toublanc se alătură echipei pentru a aduce performanță
  • Jucătoarea va ocupa postul de extremă dreapta
  • Toublanc aduce o vastă experiență internațională și un palmares impresionant

În vârstă de 27 de ani, Alicia Toublanc a jucat pentru Brest Bretange Handball, fiind parte a echipei care a ajuns în finala EHF Champions League în 2021. Cu un total de 226 de goluri marcate în 6 sezoane, Toublanc este cunoscută pentru abilitățile sale tehnice și inteligența tactica remarcabile.

Echipa SCM Râmnicu Vâlcea se mândrește cu noua achiziție și este convinși că prezența campioanei mondiale în lotul lor va aduce rezultate remarcabile pe terenul de joc. Fanii și suporterii echipei așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Toublanc evoluând în culorile clubului și sunt pregătiți să o susțină în fiecare meci.

Declarția oficială a campioanei mondiale Alicia Toublanc

În urma semnării contractului cu SCM Râmnicu Vâlcea, Alicia Toublanc a transmis un mesaj de entuziasm și angajament către toți cei implicați. Jucătoarea se declară fericită pentru noul început și se așteaptă cu nerăbdare să cunoască echipa, staff-ul și să descopere orașul și țara.

“Sunt foarte bucuroasă pentru faptul că am semnat cu Râmnicu Vâlcea. Aștept cu nerăbdare să îmi întâlnesc noile colege, staff-ul tehnic, dar și colegii din club. Am auzit doar lucruri frumoase despre club și despre suporteri. Sper că vom avea o aventură frumoasă împreună. Totodată aștept cu interes să descopăr orașul, dar și țara. Momentan vă transmit mult succes pe acest final de sezon. Pe curând!”

Toublanc vine la SCM Râmnicu Vâlcea cu determinare și dorința clară de a contribui la creșterea performanțelor echipei. Fanii își exprimă încrederea că jucătoarea va aduce un plus de valoare și va fi o prezență de neoprit în competițiile viitoare.

Realizările anterioare ale campioanei mondiale

Alicia Toublanc este o jucătoare cu un palmares impresionant. Campioană mondială în 2023 și medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Spania 2021, franceza a demonstrat constant excelență pe teren. Cu titlul de campioană a Franței obținut cu echipa Brest Bretagne Handball în 2021, și trei Cupe ale Franței în palmares, Toublanc este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea ei absolute.

Echipa SCM Râmnicu Vâlcea se poate mândri acum cu prezența unei jucătoare de calibru mondial în lotul lor, iar acest lucru va consolida poziția echipei în competițiile de vârf atât din România, cât și din Europa.

Sursa: EZSport

TAGS: Handbal, SCM Râmnicu Vâlcea, Alicia Toublanc, Campioană mondială, Transfer, Echipă, Performanță

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments