Tuesday, April 16, 2024
HomeSportScandalul Testamentului lui Matthew Perry și Moștenitorii Averii Sale

Scandalul Testamentului lui Matthew Perry și Moștenitorii Averii Sale

Scandalul Testamentului lui Matthew Perry și Moștenitorii Averii Sale

Superstarul din serialul de succes “Prietenii tăi”, Matthew Perry, a lăsat în urmă un testament complicat ce stârnește numeroase întrebări. Actorul, decedat la vârsta de 54 de ani din cauza unei supradoze de ketamină, a dispus cu privire la moștenirea sa într-un mod care a surprins multă lume.

Ce a inclus Matthew Perry în testamentul său?

Deși nu a lăsat urmași direcți, Perry a desemnat un trust pentru majoritatea posesiunilor sale. Trustul “Alvy Singer Living Trust” a fost destinatarul principal al bunurilor sale, potrivit documentelor oficiale. Acest trust a fost o alegere inspirată de un personaj interpretat de Woody Allen, extrăgându-și numele din filmul “Annie Hall”.

Actoriul ajuns celebru a avut o avere estimată la peste 120 de milioane de dolari, iar în testamentul său a clarificat că moștenitorii potențiali nu vor putea revendica nimic din agonisirile sale după anul 2009.

Cine sunt moștenitorii lui Matthew Perry?

Matthew Perry a decis ca jumătate din averea sa să revină părinților săi, John Perry și Suzanne Morrison, alături de sora sa vitregă, Caitlin Morrison. Cealaltă jumătate a fost rezervată fostei sale iubite, Rachel Dunn, care a fost parte din viața sa între anii 2003 și 2005.

Chandler Bing, personajul iconic pe care Perry l-a interpretat în “Prietenii tăi”, a fost apogeul carierei sale. Din seria care a rulat între 1994 și 2004, actorul a obținut considerabile sume de bani, iar părinții lui au fost menționați ca viitori beneficiari ai veniturilor generate prin drepturile de autor, inclusiv cele din cartea autobiografică semnată de star în 2022.

Detalii despre moartea lui Matthew Perry

Marea tristețe a venit pe 28 octombrie 2023 când Matthew Perry s-a stins din viață. Descoperit fără suflare acasă, în Pacific Palisades, Los Angeles, actorul a căzut victimă unei supradoze de ketamină, o pierdere ce a îndurerat mulți fani și colegi din industria cinematografică.

Pe parcursul vieții sale, Perry a fost deschis cu privire la dependența sa de substanțe psihoactive, chiar deschizând un centru pentru bărbați aflate în situații similare. Moștenirea lăsată în urmă de actorul îndrăgit continuă să stârnească interes și să ridice semne de întrebare asupra destinului averii sale.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments