Wednesday, April 17, 2024
HomeSportScandalul FCSB - Rapid: Gigi Becali a trăit un coșmar fără margini

Scandalul FCSB – Rapid: Gigi Becali a trăit un coșmar fără margini

Scandalul FCSB – Rapid: Gigi Becali a trăit un coșmar fără margini

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost în centrul atenției după ce echipa sa a suferit o înfrângere usturătoare în fața celor de la Rapid, scor 4-0. Becali și-a cerut scuze public în fața camerelor, recunoscând că această partidă a fost un adevărat coșmar pentru el. Cu toate acestea, trupa lui Elias Charalambous rămâne lider în SuperLiga și se află la cinci puncte distanță de formația de sub Podul Grant.

Mitică Dragomir, declarație surprinzătoare la adresa lui Gigi Becali

În urma umilirii suferite de FCSB în fața Rapidului, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a făcut o declarație neașteptată. Acesta a mărturisit că i-a fost milă de Gigi Becali, arătându-și compasiunea față de situația dificilă a acestuia. Evenimentele de pe teren au stârnit controverse și au reaprins rivalitatea dintre cele două echipe.

„Roș-albaștrii” au dezamăgit în acest meci din SuperLiga și au fost învinși fără drept de apel de Rapid București. Neluțu Varga a făcut și el o declarație surprinzătoare, anunțând o primă record pentru fotbalul românesc în cazul în care CFR Cluj câștigă campionatul. Speranțele la titlu s-au aprins din nou pentru Rapid, dar și pentru CFR Cluj, iar competiția în campionat devine din ce în ce mai incitantă.

„Când am văzut că Oaidă i-a dat-o și printre picioare, atunci mi-a fost milă de Gigi. Să nu crape acasă, poți să mori. Am trăit în atmosfera asta, de asta sunt tare. Muream, știi cât făceam tensiunea? 22 cu 12 făceam, am stat toată viața mea pe bancă.

Am fost 21 de ani președinte de club și am avut numai rezultate”, a Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune live doar pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni a săptămânii.

Gigi Becali vrea să scape de FCSB după umilirea cu Rapid

Reacția dură a patronului FCSB, Gigi Becali, nu s-a lăsat mult așteptată după înfrângerea grea în fața rivalilor de la Rapid. Becali a recunoscut că a luat în considerare ideea de a se retrage de la echipă, dar a întâmpinat opoziție din partea familei sale. Declarațiile controversate ale acestuia au stârnit polemici și au alimentat suspiciunile cu privire la viitorul echipei.

„O să vedeți făgăduințele mele după, până atunci nu mai dau declarații. Vreau încet, încet să îmi văd de treaba mea că eu nu câștig nimic, îmi pierd sufletul. Mă dau mare, mândrie. Nu vrea niciuna din fete echipa, poate îi dau acțiunile fetei mari. 

Nu vor, după vine presa după ele și nu le place. Poate dau acțiunile la fata mare și dacă e ginerele vă dă declarații, nu o să dea la mine în familie o femeie declarații, o să dea un bărbat. Nu m-a dezamăgit, slavă Domnului că a fost bine, face Dumnezeu ceva rău?

Dumnezeu face tot ce face minunat, pentru mine a făcut ceva minunat. Am zis 4-0 și patru puncte, 4-0 iei tu ca să vezi că nu poți să miști un fir de păr. Toate le-am luat de la Dumnezeu și atunci dacă toate le-ai luat pentru ce te lauzi, dacă toate Domnul le-a făcut”.

Domnul m-a ținut în fotbal de 25 de ani în fotbal, toți au căzut și m-a ținut. Înseamnă că m-a iubit. Dacă te-am iubit și te-am ținut, nu ai intrat în falimente de ce te mândrești ca și cum ai făcut tu? Smerenia, smerenia”, a spus Gigi Becali.

TAGS: FCSB, Gigi Becali, Rapid, Mitică Dragomir, SuperLiga, CFR Cluj, fotbal românesc, controversă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments