Wednesday, April 17, 2024
HomeSportScandalul dintre Jador și Iancu Sterp escaladează la Survivor România All Stars

Scandalul dintre Jador și Iancu Sterp escaladează la Survivor România All Stars

Scandalul dintre Jador și Iancu Sterp escaladează la Survivor România All Stars

Competiția Survivor România All Stars devine din ce în ce mai înflăcărată pe măsură ce se desfășoară. Concurenții sunt din ce în ce mai tensionați și nu e de mirare că apar frecvent conflicte.

De data aceasta, tensiunile au atins cote maxime între Jador și Iancu Sterp. Cei doi concurenți și-au aruncat vorbe grele, iar scandalul pare să fie departe de a se potoli. În acest caz, a fost Iancu Sterp cel care a ieșit în evidență prin atacurile sale la adresa lui Jador.

Momentul tensionat de la Survivor România All Stars a implicat concurenți de la ambele echipe, atât Războinici, cât și Faimoși. Totul a pornit de la intervenția Mariei Chițu, care nu a mai rezistat și a spus tot ce avea pe suflet.

Maria Chițu nu a avut menajamente în exprimarea nemulțumirilor ei. Concurenta de la Survivor România All Stars a afirmat că îi deranjează foarte mult modul de comportament al lui Alex Delea și al lui Iancu Sterp.

Nemulțumirile Mariei Chițu, subiect de dezbatere în tabăra concurenților

Se pare că cei doi participanți nu o respectă deloc și de nenumărate ori i-au cerut să tacă, susținând că ea nu are nimic de important de spus. Iancu Sterp consideră că numai femeile care au făcut ceva remarcabil în competiție au dreptul să aibă replică.

Deși se promovează mereu egalitatea între femei și bărbați la Survivor România All Stars, concurenții demonstrează tot contrariul. Maria Chițu nu este de acord cu faptul că femeile nu sunt respectate de către concurenții bărbați și că nu au voie să discute cu ei.

Pozitia Mariei a fost susținută și de către Alexandra Duli. Aceasta a exprimat discomfortul pe care îl resimte ori de câte ori este nevoită să asiste la discuțiile băieților, unde opinia sau vocea lor, ca femei, nu contează de loc.

În timpul discursului Mariei și Duli, Jador a intervenit, iar atunci Iancu Sterp nu a mai putut să țină contul replicilor și a răspuns dur artistului.

”Te fac cățelul meu de întors oile”, a fost replica Iancu Sterp adresată adversarului său de la Survivor România All Stars.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments