Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateScandalul dintre fratele lui Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu de la Survivor...

Scandalul dintre fratele lui Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars România

Scandalul dintre fratele lui Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars România

Culiță Sterp, celebrul artist român, a reacționat public pentru prima dată după ce a văzut scandalul aprins dintre fratele său, Iancu Sterp, și luptătorul K1, Cătălin Moroșanu, în cadrul emisiunii Survivor All Stars România. Artistul nu s-a putut abține și i-a aruncat cuvinte grele lui Moroșanu, membru al echipei Faimoșilor, pe rețelele de socializare.

Conflictul a început în momentul în care Andrei Ciobanu a făcut comentarii jignitoare la adresa celor din echipa Faimoșilor, fapt ce l-a determinat pe Iancu să intervină și să-i adreseze injurii rivalului său. Acest lucru a stârnit furia lui Cătălin Moroșanu, care a reacționat imediat. Imaginile cu această confruntare au fost văzute și de către Culiță Sterp, care și-a exprimat furia într-un mod dur. Cântărețul nu a trecut cu vederea comportamentul rivalilor și a ales să le adreseze cuvinte grele pe internet, conform informațiilor furnizate de Cancan.

„Hai să ne măsurăm, hai să ne măsurăm”, i-a spus Iancu lui Moroșanu în cursul evenimentelor din Survivor. Culiță Sterp nu a putut să nu reacționeze și a decis să-și exprime indignarea pe contul său de socializare. El a vorbit despre subiectul de la Survivor, exprimându-și nemulțumirea și dezaprobarea față de comportamentul celor implicați în scandal.

„Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea…”, a declarat Culiță Sterp într-un clip video postat pe internet.

Emoțiile au fost intense atât în rândul concurenților cât și în rândul fanilor emisiunii, iar imaginile postate de Libertatea au stârnit un val de comentarii și reacții din partea utilizatorilor de internet. Fotografiile surprind momente alese din cadrul conflictului dintre Iancu Sterp și Cătălin Moroșanu, demonstrându-se astfel că tensiunea a fost la cote maxime între cei doi rivali.

  • Imaginea 1: Iancu Sterp și Cătălin Moroșanu se confruntă în timpul emisiunii Survivor.
  • Imaginea 2: Culiță Sterp reacționează dur la confruntarea dintre cei doi frați și luptătorul K1.
  • Imaginea 3: Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp se află față în față, în timpul unui schimb dur de replici.
  • Imaginea 4: Tensiunea dintre cei doi devine palpabilă în momentul în care Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp se confruntă direct.

În timpul clipului video postat, Culiță Sterp a continuat să-și exprime nemulțumirea și dezamăgirea față de atitudinea celor implicați în scandal, mai ales față de Cătălin Moroșanu. Sterp a menționat că această atitudine nu poate fi acceptată și că este necesar ca adevărata putere să fie demonstrată pe teren, în timpul competiției, nu înjurând sau denigrând pe cineva. Artistul a solicitat ca cei implicați să se poarte cu maturitate și să ofere un exemplu pozitiv celorlalți concurenți și fanilor show-ului.

Reacția lui Culiță Sterp a stârnit reacții în rândul comunității online, mulți susținându-l pe artist și criticând comportamentul celor implicați în scandal. Fanii emisiunii Survivor All Stars România și-au exprimat dezamăgirea față de modul în care rivalitatea dintre cei doi frați a degenerat, devenind un subiect central al emisiunii. Culiță Sterp și-a luat apărarea fratele, subliniind faptul că acesta a fost mereu alături de ceilalți concurenți și că a avut grijă de ei în diverse situații.

„Aseară când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru… știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a concluzionat Culiță Sterp în clipul video postat pe internet.

În concluzie, scandalul dintre fratele lui Culiță Sterp, Iancu, și Cătălin Moroșanu a generat o intensă dezbatere în mediul online, atrăgând atenția fanilor emisiunii Survivor All Stars România. Reacția lui Culiță Sterp a fost una dură și plină de furie față de comportamentul rivalilor. Această situație evidențiază tensiunile și rivalitățile din cadrul competiției și impactul acestora asupra participanților și fanilor emisiunii.

TAGS: Culiță Sterp, Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp, Survivor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments