Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateScandalul contractului: Inna anulează două concerte în Kazahstan

Scandalul contractului: Inna anulează două concerte în Kazahstan

Scandalul contractului: Inna anulează două concerte în Kazahstan

În lumea muzicii, un scandal recent a izbucnit când celebrul artist Inna, în vârstă de 37 de ani, a fost nevoită să anuleze două concerte programate în Kazahstan. Motivul din spatele acestei decizii neașteptate pare a fi disensiunile contractuale dintre artista româncă și organizatorii locali.

Inna, cunoscută pentru hituri precum “Hot,” nu va mai susține spectacolele sale în Almaty și Astana, capitalele Kazahstanului. Această anulare bruscă a creat un val de dezamăgire printre fanii fideli din această țară asiatică, care erau nerăbdători să-i vadă idolul live pe scenă.

“Oamenii petrecăreți din Kazahstan, îmi pare sincer rău să vă informez că din cauza nerespectării clauzelor contractuale de către organizatorul concertelor, evenimentele planificate în Almaty și Astana au fost anulate,” a declarat Inna într-o postare pe rețelele de socializare, subliniind astfel importanța respectării termenilor și condițiilor contractuale în industria muzicală.

Cu toate eforturile sale pentru a-și mulțumi fanii, artista și echipa ei își propun să soluționeze situația financiară a celor care au achiziționat deja bilete pentru aceste concerte anulate și speră să revină pe scena internațională în curând, conform anunțului postat pe contul său de Instagram în data de 28 aprilie 2024.

Inna investește în imobiliare: Cumpără un apartament pe litoral

Nu doar în domeniul muzical se implică artista româncă, ci și în investiții imobiliare. Recent, Inna a făcut public faptul că și-a achiziționat un apartament situat pe litoralul românesc, consolidându-și astfel prezența în țară chiar și în timp ce strălucește pe scenele internaționale.

Această investiție strategică o găsește pe Inna proprietara unui apartament situat în Mamaia Nord, într-un ansamblu imobiliar exclusivist cu 15 etaje, ce oferă priveliști panoramice către Marea Neagră și lacul Siutghiol. Acest pas al artistei subliniază atașamentul său față de frumusețile naturale ale țării sale natale.

Vecini celebri: Selly și Antonia, rezidenți în același bloc cu Inna

În timp ce unele persoane investesc în maestria muzicală sau în proprietăți, altele aleg blocurile de lux ca locuințe excepționale. Antonia și partenerul ei de viață, Alex Velea, au devenit recent proprietarii unui apartament în același complex rezidențial cu Inna, situat în Mamaia Nord.

Acest complex atrage nu doar celebrități din showbizul autohton, dar reușește să aducă sub același acoperiș personalități marcante precum vloggerul Selly, Bromania din Dobrogea (Matei Dima), sau actorul Codin Maticiuc. Acestă comunitate selectă demonstrează confortul și prestigiul asociat cu locuințele din această zonă deținută de artiștii de top din România.

Inna, concerte, Kazahstan, apartament, investiție, imobiliare, Mamaia, litoral, Antonia

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments