Tuesday, April 16, 2024
HomeSportScandalul biletelor la derby-ul Dinamo - Rapid: Andrei Nicolescu pune piciorul în...

Scandalul biletelor la derby-ul Dinamo – Rapid: Andrei Nicolescu pune piciorul în prag și dezvăluie culisele

Scandalul biletelor la derby-ul Dinamo – Rapid: Andrei Nicolescu pune piciorul în prag și dezvăluie culisele

Scandalul biletelor oferite suporterilor giuleșteni pe Arena Națională la derby-ul Dinamo – Rapid continuă să încingă spiritele. Administratorul special al echipei Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit recent la FANATIK SUPERLIGA despre cum au decurs lucrurile între cele două părți.

După ce derby-ul Dinamo – Rapid a avut loc pe stadionul Giulești, Andrei Nicolescu a dezvăluit culisele scandalului pe bilete la această partidă. Într-un interviu acordat la FANATIK SUPERLIGA, Nicolescu a menționat că gruparea de sub Podul Grant nu și-a asumat deplasarea suporterilor pe Arena Națională.

Potrivit acestuia, o parte a scandalului s-a datorat cererii galeriei Rapidului de a beneficia de condiții preferențiale în ceea ce privește accesul la meci. Echipa Dinamo a pus la dispoziție un număr regulamentar de bilete, respectiv 2.800. Însă, în momentul în care suporterii rapidiști au refuzat aceste bilete, s-a pus separat la dispoziție un link pentru orice alt suporter care dorea să participe la meci.

Andrei Nicolescu a mai adăugat că, pe tot stadionul, accesul era liber pentru oricine și că, în aceeași zi, a primit o adresă din partea Rapidului prin care acesta anunța că nu va organiza deplasarea suporterilor la meci și că nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu preluarea peluzei și eventualele prejudicii. Echipa Dinamo a propus, în schimb, să pună la dispoziție un număr mai mare de bilete în cazul în care exista o înțelegere între cele două galerii.

În ciuda ofertelor făcute de echipa Dinamo, Andrei Nicolescu a menționat că galeria Rapidului a preferat să nu cumpere bilete pentru meci și că au existat chiar situații în care suporterilor rapidiști le-a fost interzis să achiziționeze bilete în apropierea stadionului Giulești. Cu toate acestea, au fost puse la dispoziție link-uri speciale pentru ca cei interesați să cumpere bilete separat.

Scandalul biletelor la derby-ul Dinamo – Rapid a generat reacții și discuții în mediul fotbalistic. Andrei Nicolescu a subliniat că decizia de a oferi bilete și de a facilita accesul suporterilor a fost în spiritul fair-play-ului și că administrația judiciară a echipei Dinamo a avut discuții pe această temă. Acesta a declarat că întreaga dispută ar fi putut fi clarificată prin comunicare mai bună între cele două părți implicate.

Așadar, scandalul biletelor la derby-ul Dinamo – Rapid rămâne deschis, iar discuțiile pe acest subiect continuă. FANATIK SUPERLIGA a fost martor la dezvăluirile lui Andrei Nicolescu, fapt care a dat o perspectivă mai amplă asupra acestei situații tensionate în fotbalul românesc.

Citește mai multe despre acest subiect:

Vizionare interviu Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA

Andrei Nicolescu, culisele scandalului pe bilete la Dinamo – Rapid

Tag-uri:

TAGS: FANATIK SUPERLIGA, Rapidul se prezintă la meciul cu Dinamo, culisele scandalului pe bilete la Dinamo-Rapid, Andrei Nicolescu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments