Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportScandalul biletelor: Dragomir l-a atacat pe Nicolescu pentru tratamentul oferit suporterilor Rapidului

Scandalul biletelor: Dragomir l-a atacat pe Nicolescu pentru tratamentul oferit suporterilor Rapidului

Scandalul biletelor: Dragomir l-a atacat pe Nicolescu pentru tratamentul oferit suporterilor Rapidului

Scandalul biletelor pentru derby-ul Dinamo – Rapid, scor 1-2, a fost intens comentat în mediul fotbalistic. Foștul șef al LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat pe Andrei Nicolescu, șeful celor de la Dinamo, pentru că nu a oferit suficiente bilete suporterilor Rapidului, în ciuda unei cereri mari. Dragomir a declarat că ar fi trebuit ca echipa din Ștefan cel Mare să profite de această oportunitate și să ofere mai multe locuri giuleștenilor pe Arena Națională.

Oportunitate ratată: Dinamo nu a dat suficiente bilete Rapidului

Suporterii Rapidului au fost nevoiți să urmărească derby-ul dintre cele două echipe de pe stadionul din Giulești, întrucât nu au fost de acord cu condițiile impuse de ultrașii dinamoviști. Astfel, aceștia au sărbătorit victoria într-un mare stil alături de elevii lui Cristiano Bergodi. Mitică Dragomir consideră că Andrei Nicolescu ar fi trebuit să profite de duelul împotriva rivalilor din Giulești și să ofere mai multe bilete suporterilor adversari. Într-un interviu acordat exclusiv FANATIK, a fost dezvăluit că aproximativ 13.000 de suporteri au asistat la meci pe Arena Națională.

În emisiunea “MAX Profețiile lui Mitică”, Dragomir nu s-a sfiit să critice modul în care șeful lui Dinamo a gestionat situația bileteor. Acesta a afirmat că liderii echipei din Ștefan cel Mare ar fi trebuit să ofere rapidiștilor oportunitatea de a asista la meci într-un număr mai mare deoarece astfel s-ar fi putut obține venituri suplimentare. De asemenea, Dragomir a menționat că este dezamăgit de gestionarea problemei și de faptul că în alte situații, cum ar fi meciul de la Craiova, s-au făcut concesii similare pentru suporteri.

Dragomir a continuat atacul și a afirmat că Dinamo se confruntă cu probleme financiare și ar fi avut nevoie de banii proveniți din vânzarea biletelor către suporterii Rapidului. În plus, fostul șef LPF a susținut că astfel de venituri ar fi putut fi folosite pentru achiziționarea unor jucători de valoare, în locul unor investiții dubioase.

Răspunsul lui Andrei Nicolescu și culisele problemei biletelor

Andrei Nicolescu, șeful clubului Dinamo, a subliniat că își dorește ca derby-ul cu Rapidul să fie un meci de mare amploare, cu cât mai mulți suporteri. Cu toate acestea, Nicolescu a menționat că există o tensiune între galeriile celor două echipe și că nu poate trece peste discrepanțele din trecut. Astfel, conducerea lui Dinamo a decis să nu ofere mai multe bilete suporterilor Rapidului pentru a menține o atmosferă pasnică în tribune.

Astfel, culisele problemei biletelor arată o dispută între galeriile celor două echipe și o dorință de a nu repeta incidentele din trecut. Din păcate, această decizie a stârnit nemulțumirea suporterilor Rapidului, care consideră că au fost dezavantajați în acest proces.

Concluzii și perspectiva viitoare

Scandalul biletelor pentru derby-ul Dinamo – Rapid a adus o nouă întorsătură în rivalitatea acerbă dintre cele două echipe. Criticile lui Dragomir și nemulțumirea suporterilor Rapidului nu fac decât să sporească tensiunile dintre cele două părți. Cu toate acestea, este important să găsim o soluție care să mulțumească ambele tabere și să ofere suporterilor posibilitatea de a susține echipa favorită într-un mediu sigur și pașnic.

Pentru a afla cele mai noi informații despre acest subiect și alte noutăți din lumea fotbalului, accesați site-ul FANATIK.RO.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments