Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportScandal pe bilete la Dinamo - Rapid: Câinii, ironizați, vor să câștige...

Scandal pe bilete la Dinamo – Rapid: Câinii, ironizați, vor să câștige derby-ul în tribune

Scandal pe bilete la Dinamo – Rapid: Câinii, ironizați, vor să câștige derby-ul în tribune

Echipa de fotbal Rapid se pregătește intens pentru meciul contra rivalei Dinamo, din etapa a 23-a a SuperLigii. Înaintea acestui derby incendiar, antrenorul Cristiano Bergodi a avut o reacție neașteptată la conferința de presă, stârnind controverse și tensionând atmosfera.

Cristiano Bergodi, precaut înaintea derby-ului cu Dinamo

La conferința de presă, Cristiano Bergodi a adoptat o atitudine precaută și a subliniat importanța tratării cu seriozitate a meciului cu echipa clasată penultima în campionat. Antrenorul a subliniat că există orgolii între cele două formații și că acestea pot influența derularea partidei: “Este un derby pentru noi, normal că există orgolii. Ei nu traversează o perioadă atât de bună. Trebuie să fim foarte concentrați la acest meci. Într-un derby nu mai contează că noi suntem acolo, sus. Va fi ambiție, dorință.”

În ciuda faptului că Rapid a obținut o victorie muncită în partida anterioară cu Dinamo, echipa nu a avut un parcurs pozitiv în ultimele meciuri jucate în 2023. Aceasta a dus la apariția unor zvonuri și speculații în presă cu privire la presiunea tot mai mare pe care o resimte Cristiano Bergodi din partea lui Dan Șucu.

Cristiano Bergodi, iritat înainte de Dinamo – Rapid: “Ce a dat de înțeles Șucu?”

În cadrul conferinței de presă, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre declarațiile lui Dan Șucu și implicarea acestuia în echipă. Antrenorul s-a arătat iritat și a răspuns ferm: “Ce vrei să spui? Ce a dat de înțeles Șucu la scorul de 3-1? Mie nu mi-a zis asta! Ce facem? Stau și citesc că eram demis? Cu mine a vorbit altceva. Domnul Șucu e domnul Șucu, domnul Bergodi e domnul Bergodi. Sunt speculații.”

Deși situația este tensionată, antrenorul își menține încrederea în echipa sa și în sprijinul primit din partea conducerii: “Dacă pierdeam, bine, puteam fi demis. Asta e. Cu două zile în urmă mi-a zis că nu era deloc așa. Mi-a dat întotdeauna încredere. Știți cum e cu Rapidul. Până acum era Mandorlini în partea cealaltă, acum sunt eu. Întotdeauna sunt discuții și provocări. Sunt de 18 ani aici, am avut mereu respect. Dar acum se exagerează. Nu am cercel la nas, știți cum se spune, sunt de 40 de ani în fotbalul important. Sunt anumite interese în toată lumea, se întâmplă și în Italia. Eu încerc să stau liniștit, dar nu reușesc mereu. Ăsta mi-e caracterul. Cum era vorba aia: ‘Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!’. Zic și eu acum: ‘Lăsați-mă să trăiesc!'”, a concluzionat Cristiano Bergodi.

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo se anunță a fi unul extrem de disputat și cu tensiuni puternice, atât pe teren, cât și în tribune. Suporterii celor două echipe vor avea un rol important în susținerea fotbaliștilor, iar atmosfera se anunță incendiară. Cu siguranță, acest meci va rămâne în memoria fanilor mult timp de acum înainte.

Pentru a citi mai multe detalii despre acest subiect, accesați aici.

TAGS:

Rapid, Dinamo, SuperLiga, Cristiano Bergodi, derby, fotbal, Dan Șucu, antrenor, giuleștenii, controverse
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments