Saturday, May 18, 2024
HomeSportScandal la Rapid: Horia Ivanovici critică dur comportamentul lui Bogdan Lobonț

Scandal la Rapid: Horia Ivanovici critică dur comportamentul lui Bogdan Lobonț

Scandal la Rapid: Horia Ivanovici critică dur comportamentul lui Bogdan Lobonț

Antrenorul Horia Ivanovici s-a alăturat rândurilor contestatarilor lui Bogdan Lobonț după înfrângerea echipei Rapid în fața Universității Craiova. Ivanovici a taxat dur comportamentul lui Lobonț și a făcut declarații incendiare la adresa acestuia.

Horia Ivanovici atacă fără menajamente: “Gesturi penibile”

Revoltat de prestația echipei sale și de declarațiile lui Bogdan Lobonț, Ivanovici a subliniat că gesturile și comportamentul antrenorului Rapidului sunt de-a dreptul penibile. Criticile dure vin în contextul în care echipa a ratat obiectivul din acest sezon, iar presiunea asupra lui Lobonț crește cu fiecare rezultat negativ.

  • Ivanovici a declarat că comportamentul lui Lobonț de după meci, inclusiv incidentul cu jucătorul Săpunaru, este dezamăgitor și umilitor.
  • Antrenorul Rapidului susține că Lobonț ar trebui să își dea demisia în urma performanțelor slab gestionate și a atitudinii nepotrivite demonstrată la conferințele de presă.
  • Cu acuze de amatorism și lipsă de profesionalism, Ivanovici consideră că Lobonț nu este potrivit pentru poziția de antrenor principal.

Criză la Rapid: Soluții urgente pentru banca tehnică

Cu tensiuni crescânde în interiorul echipei Rapid, surse din cadrul clubului susțin că conducerea se gândește deja la un înlocuitor pentru Bogdan Lobonț. Numele portughezului Antonio Conceicao este vehiculat ca posibilul nou antrenor al echipei.

  • Ivanovici a subliniat că Lobonț ar trebui să își regândească atitudinea și comportamentul, remarcând lipsa de respect și disprețul față de presă și colegi.
  • Antrenorul Rapidului consideră că un fotbalist cu renume ca Lobonț ar trebui să își respecte statutul și să aibă o atitudine profesională în toate situațiile.
  • Ivanovici a făcut apel către conducerea clubului să ia urgent măsuri pentru a remedia situația și a readuce echipa pe drumul victoriilor.

Scandalul din cadrul echipei Rapid continuă să capete amploare, iar tensionările din interiorul clubului nu dau semne de aplanare. Rămâne de văzut cum va reacționa conducerea și care vor fi pașii următori în gestionarea crizei ce afectează performanțele echipei.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments