Sunday, June 23, 2024
HomeJustitieScandal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui: Conflict între Șef Serviciu II...

Scandal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui: Conflict între Șef Serviciu II și Subalterni

Scandal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui: Conflict între Șef Serviciu II și Subalterni

Un scandal de amploare a izbucnit la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, avându-l ca protagonist pe Răzvan Truică, Șef Serviciu II al instituției. Surse din cadrul jandarmeriei au dezvăluit că Truică se află într-un conflict tensionat cu câțiva dintre subalternii săi de mai multe luni.

Neînțelegerile au început în luna decembrie a anului precedent, atunci când doi jandarmi, aflați în patrulare cu ocazia Zilei Naționale a României, au primit câte o porție de mâncare de la angajații unui restaurant din centrul Vasluiului. Răzvan Truică a considerat gestul necorespunzător și i-a sancționat pe cei doi jandarmi. Ulterior, la începutul acestui an, nemulțumit de prezența unui număr considerabil de subalterni în concedii medicale, Truică i-a adunat într-o ședință de lucru și i-a jignit în termeni duri, calificându-i drept “flămânzi” și “tâmpiți”.

Conform informațiilor obținute de presă, conduita lui Truică a generat nemulțumire în rândul angajaților Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. Mai mulți membri ai instituției au depus plângeri la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în legătură cu comportamentul Șefului Serviciu II. Miercuri, Corpul de Control al Jandarmeriei Române a fost trimis la Vaslui pentru a investiga situația și a verifica acuzațiile aduse lui Răzvan Truică.

Acest episod tensionat din cadrul jandarmeriei vasluiene a atras atenția opiniei publice și a ridicat semne de întrebare cu privire la climatul intern din instituție și la relațiile dintre conducerea superioară și subordonați.

Tags: Scandal, Jandarmi, Conflict, Inspectoratul de Jandarmi, Vaslui
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General