Wednesday, April 17, 2024
HomeSportScandal între Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă după meciul U Craiova...

Scandal între Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă după meciul U Craiova – FCSB

Scandal între Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă după meciul U Craiova – FCSB

În urma victoriei FCSB-ului cu scorul de 3-0 în fața Universității Craiova, un scandal a izbucnit în studioul Orange Sport între Mihai Stoica și Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii. Motivul disputei a fost lovitura de la 11 metri acordată echipei bucureștene, care a stârnit controverse.

În timpul emisiunii, Mihai Stoica a susținut că penalty-ul a fost corect acordat, deși Samuilă a subliniat că arbitrul Marcel Bîrsan nu a observat cine a atins mingea în ultimul rând. Cei doi au intrat într-un dialog în contradicție, cu replici acide și tensiune în creștere.

Mihai Stoica a argumentat că mingea a fost atinsă de Coman înainte de a ajunge în mâna lui Zajkov, iar reluarea din spatele porții arată acest lucru. În schimb, Samuilă a insistat că Bîrsan nu a văzut această reluare și că el nu poate vedea cine lovește ultimul mingea din tribună.

Moderatorul a continuat să atragă atenția că și în alte situații controversate Bîrsan a luat decizii pe care ulterior le-a apărat, iar Stoica a afirmat că acele reluri nu au fost concludente. Scandalul a continuat pe parcursul emisiunii, cu acuze reciproce și tonul ridicat.

MM Stoica acuză presa că nu le convine avansul FCSB

Mihai Stoica a acuzat jurnaliștii că nu le convine faptul că FCSB are succes și i-a criticat pe cei prezenți în emisiune pentru insistența de a discuta despre această situație. Samuilă și-a menținut poziția, argumentând că a recunoscut corectitudinea deciziei, dar a subliniat că întrebatul nu poate decide subiectele discuției.

Managerul general al FCSB s-a enervat din ce în ce mai tare, iar dialogul dintre el și Silviu Tudor Samuilă a devenit tot mai tensionat. Stoica și-a exprimat nemulțumirea față de presă și a sugerat că cei prezenți încearcă să minimizeze succesul echipei sale.

Discuția s-a încheiat cu o ultimă “înțepătură” din partea lui Mihai Stoica, referindu-se la un comentariu public de pe Facebook al jurnalistului, în care acesta din urmă susținea că Mitriță nu putea rata o astfel de ocazie. Stoica a răspuns că în fotbal, astfel de situații se pot rata și a subliniat efortul portarilor de a acoperi unghiurile.

Concluzii și cuvinte-cheie:

Scandal, Mihai Stoica, Silviu Tudor Samuilă, FCSB, U Craiova, arbitraj, penalty, controversă, discuții televizate, Orange Sport, decizie corectă, reluare din spatele porții, jurnaliști, MM Stoica, presă, succes, Mitriță, ratare, fotbal, portari

TAGS: scandal, Mihai Stoica, Silviu Tudor Samuilă, FCSB, U Craiova, arbitraj, penalty, controversă, discuții televizate, Orange Sport, decizie corectă, reluare din spatele porții, jurnaliști, MM Stoica, presă, succes, Mitriță, ratare, fotbal, portari

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments