Saturday, May 18, 2024
HomeSportScandal în jurul lui Bogdan Lobonț la Rapid: Nervi, Înjurături și Dezamăgire

Scandal în jurul lui Bogdan Lobonț la Rapid: Nervi, Înjurături și Dezamăgire

Scandal în jurul lui Bogdan Lobonț la Rapid: Nervi, Înjurături și Dezamăgire

Antrenorul principal al echipei Rapid, Bogdan Lobonț, se confruntă cu o situație dificilă după ce a fost supus unor înjurături din partea fanilor în urma înfrângerii echipei împotriva Universității Craiova. Nervos și tensionat, Lobonț și-a exprimat frustrarea și a criticat presa în timpul unui interviu.

Nervozitatea lui Bogdan Lobonț după meciul Rapid – Universitatea Craiova 1-2: „Incidentele trebuie gestionate corect”

Momentul numirii lui Bogdan Lobonț în rolul de antrenor principal al echipei Rapid nu a adus rezultatele scontate. Echipa continuă să piardă puncte importante în play-off și să se confrunte cu conflicte interne, după plecarea antrenorului anterior, Cristiano Bergodi.

Lobonț a fost deja implicat în conflicte cu jucătorii echipei. Dacă la meciul de la Ovidiu a fost impulsionat în mod agresiv de Ermal Krasniqi la schimbare, la partida de pe teren propriu a fost ignorat de către Cristi Săpunaru la finalul meciului.

„Această înfrângere este una greu de acceptat, mai ales că a avut loc în fața suporterilor nostri. Jucătorii au avut o prestație bună și își doresc performanțe la cel mai înalt nivel.”

„Nu cred că are sens să ne concentrăm pe aceste incidente (n.r. reacția lui Paul Iacob). Jucătorii trebuie să-și concentreze energia pe teren și să lase frustrările deoparte. Emoțiile sunt firești în astfel de situații. Personal, nu am putut observa ce a făcut Paul.”

Referitor la incidentul de la Constanța cu Ermal, consider că a fost un episod care a fost depășit. Nu am fost martor la momentul în care acesta l-a împins pe antrenor. Și Cristi mi-a strâns mâna la finalul meciului. Este normal să fie frustrat, pentru că simte multe emoții”.

„Am informații, dar prefer să le păstrez în interiorul echipei”

Echipa Rapid se află într-o situație delicată, fiind singura echipă din play-off fără nicio victorie. Performanțele slabe au condus la șase înfrângeri și un singur rezultat de egalitate, amplificând distanța față de locurile europene. Lobonț și jucătorii săi simt presiunea crescândă din partea echipei Sepsi, care se află la doar un punct în spate.

„De ce insistați asupra parcursului echipei într-un mod atât de negativ? Rezultatele slabe sunt o consecință a evoluțiilor de pe teren. Avem nevoie să consolidăm aspectele pozitive și să construim pe acestea.

Dintre elementele bune, se poate clădi ceva concret. Fotbalul uneori nu este echitabil. Firește, și eu îmi doresc mai mult. Jucătorii sunt conștienți de ceea ce se întâmplă.”

Am informații detaliate despre situație, dar prefer să nu le fac publice. Jucătorii știu ce s-a întâmplat și suntem concentrați pe cele trei partide rămase de disputat. Șansele noastre de a ajunge în Europa sunt din ce în ce mai reduse. Următorul meci va fi cu Clujul.

Sincer să fiu, nu am avut ocazia să aflu declarațiile lui Gigi Corsicanu. Facem tot ce ne stă în putință să ridicăm Rapidul acolo unde își doresc toți suporterii noștri. Intrețin discuții zilnic cu conducerea clubului”, a adăugat Bogdan Lobonț la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

Tags:

Rapid, Bogdan Lobont, Universitatea Craiova, Scandal, Fotbal
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments