Sunday, April 21, 2024
HomeSportScandal în fotbalul românesc: Arbitrul amenințat și înjurat de Mititelu Jr. va...

Scandal în fotbalul românesc: Arbitrul amenințat și înjurat de Mititelu Jr. va conduce meciul FC U – CFR Cluj

Scandal în fotbalul românesc: Arbitrul amenințat și înjurat de Mititelu Jr. va conduce meciul FC U – CFR Cluj

Șeful arbitrilor din România pare să nu țină cont de problemele pe care „fluierașii” le-au avut de-a lungul timpului cu echipele din Superliga și face delegări la voia întâmplării. Una dintre cele mai surprinzătoare delegări este cea a arbitrului Marian Barbu din Făgăraș, care va conduce meciul dintre FC U Craiova și CFR Cluj din etapa a 26-a a Superligii. Partida, care se anunță tensionată, va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, și va fi transmisă în direct la TV DigiSport, TV OrangeSport, TV PrimaSport și liveVIDEO pe FANATIK.ro.

Brigada de arbitri pentru acest meci va fi completată de Mihai Marica și Stelian Slabu la cele două tușe, iar arbitru VAR va fi Adrian Viorel Cojocaru.

Decizia de a delega arbitrul Marian Barbu vine în contextul în care acesta a fost implicat într-un scandal imens în luna octombrie, după meciul dintre FC U Craiova și UTA Arad, scor 2-3. În acea partidă, arbitrul a fost amenințat și scuipat de către Adrian Mititelu junior, iar incidentul a fost consemnat în raportul de joc.

Marian Barbu a afirmat că a fost scuipat în față de la o distanță foarte mică, a fost înjurat, jignit și amenințat cu moartea de către Mititelu Jr. Toate aceste detalii au fost incluse în raportul de joc, conform informațiilor de pe GSP.ro.

Cu toate acestea, arbitrul se bucură de o anumită siguranță datorită faptului că a practicat karate o bună perioadă de timp. Apropiații săi spun că, în cazul în care Adrian Mititelu Jr. ar fi încercat să-i facă vreo agresiune fizică, Marian Barbu era pregătit să-i aplice o corecție fizică. Din fericire, incidentul nu a escaladat într-o confruntare fizică.

Reacția lui Adrian Mititelu Jr. nu a întârziat să apară, acesta negând vehement acuzațiile aduse de arbitrul Marian Barbu. Mititelu Jr. a afirmat că, într-adevăr, a avut o discuție în zona vestiarelor cu arbitrul după meci, dar nu l-ar fi scuipat sau amenințat cu moartea, așa cum susține Barbu. El a declarat că intenția sa a fost să-i atragă atenția arbitrului asupra prestației sale lamentabile și asupra reaua-credință evidente în judecarea unor faze importante din meci.

El a mai adăugat că echipa FC U Craiova este una dintre cele mai dezavantajate din acest campionat din punct de vedere al arbitrajului și că această situație i-a determinat pe mulți jucători și suporteri să își exprime nemulțumirile față de arbitrajele controversate. Cu toate acestea, Mititelu Jr. a subliniat că nu își justifică comportamentul și că ar bit trebui să existe o comunicare mai constructivă între echipe și arbitri.

Scandalurile din fotbalul românesc continuă să fie o problemă constantă și este nevoie de măsuri concrete pentru a asigura corectitudinea și imparțialitatea arbitrajului. Este important ca toate părțile implicate să poată colabora într-un mod transparent și echitabil, astfel încât acest gen de situații să fie evitate în viitor.

TAGS:

Marian Barbu, Adrian Mititelu Jr., FC U Craiova, CFR Cluj, Superliga, Mihai Marica, Stelian Slabu, arbitrii români, karate, UTA Arad, raport de joc, GSP, arbitraj.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments