Friday, May 24, 2024
HomeActualitateScandal cu Opt Persoane Implicate și Un Bărbat Tăiat la Gât în...

Scandal cu Opt Persoane Implicate și Un Bărbat Tăiat la Gât în Constanța

Scandal cu Opt Persoane Implicate și Un Bărbat Tăiat la Gât în Constanța

Un scenariu violent a avut loc într-o locuință din Constanța, unde opt persoane au fost implicate într-un conflict intens, culminând cu un bărbat tăiat la gât. Prezența polițiștilor a adus lumină asupra situației, descoperind șase persoane în total, format din trei bărbați și trei femei, în timp ce doi bărbați agresori reușiseră să fugă din locație, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Investigațiile au dezvăluit că cei doi participanți la incident au părăsit locul evenimentului și au pornit cu un autoturism spre Medgidia, fiind ulterior capturați în timp ce se aflau la spitalul local. Autoritățile au dezvăluit că șoferul vehiculului consumase substanțe interzise, alimentând și mai mult tensionarea situației.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a precizat că ca urmare a tulburării de ordine publică, cei doi bărbați implicați au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore.

„La data de 29 aprilie a.c., forțele de ordine din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2, sub instrucțiunile referitorilor procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au procedat la reținerea pe o durată de 24 de ore a două persoane. Acestea au fost transferate și reținute în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, a comunicat IPJ-ul.

Oficialii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au transmis că autoritățile au fost alertate duminică seara cu privire la incidentul petrecut într-o locuință din Constanța. Informațiile inițiale arătau că mai multe persoane erau implicate într-un conflict violent într-o locuință de pe aleea Zmeurei din oraș.

„În urma investigațiilor desfășurate, s-a constatat că alți doi bărbați au părăsit locul incidentului, folosind un autovehicul și asigurându-și un drum către Medgidia. Pe parcursul cercetărilor, s-a subliniat faptul că între indivizii prezenți acolo a avut loc un conflict spontan, declanșat de consumul de băuturi alcoolice, conflict ce a dus la o agresiune fizică asupra unuia dintre participanți, soldată cu o rană superficială în zona gâtului, cauzată de un obiect tăietor înțepător. De asemenea, un alt bărbat a fost amenințat cu un instrument asemănător”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În continuare, cei doi fugarți au fost depistați rapid la Spitalul din Medgidia, iar autoturismul utilizat de aceștia prezenta semne de deteriorare. De asemenea, testele efectuate asupra șoferului au indicat prezența unor substanțe psihoactive în sistemul acestuia.

În urma acestor evenimente, polițiștii au inițiat un dosar penal privind altercația, tulburarea ordinii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments