Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateScandal cu final dramatic: Bărbat bătut cu parii pe străzile din Dornești

Scandal cu final dramatic: Bărbat bătut cu parii pe străzile din Dornești

Scandal cu final dramatic: Bărbat bătut cu parii pe străzile din Dornești

Într-o seară tensionată din luna iulie a anului 2024, un incident violent a avut loc pe strada Gării din pitorescul sat Dornești. Poliția a fost alertată despre un scandal soldat cu agresarea unui bărbat, iar doi dintre agresori au fost reținuți după derularea audierilor.

O intervenție rapidă a Secției de Poliție Rurală 3 Marginea a avut loc după primirea sesizării prin intermediul SNUAU 112, iar agenții s-au deplasat de urgență la locul incidentului. Pe strada respectivă, au fost găsite mai multe bucăți de lemn și alte obiecte contondente, însă nicio persoană nu se afla în apropiere la momentul vizitei.

Victima incidentului este un tânăr de 33 de ani din Rădăuți, transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. Concluziile preliminare ale expertizei medicale nu indică o amenințare gravă la adresa vieții sale, dar leziunile suferite sunt destul de serioase.

Ulterior, polițiștii au identificat bărbatul vătămat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde primește tratament de specialitate. Acesta a relatat că la data de 04.07.2024, în jurul orei 21:00, se afla în fața gării CFR din Dornești, moment în care a fost agresat de un grup de persoane cu care avea neînțelegeri anterioare, acestea folosind obiecte contondente în atacul asupra sa.

Deși victima nu a depus încă o plângere penală, poliția a continuat investigațiile. A fost identificată un număr de 7 suspecți, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, locuitori ai Dornești și Rădăuți.

Dosarul penal deschis pentru infracțiunea de “lovire sau alte violențe” a fost preluat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care a modificat acuzația inițială în tentativă la omor pe baza probatoriului adunat. Mai multe mandate de aducere au fost emise, iar 2 dintre suspecți au fost reținuți, respectiv un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Rădăuți.

Investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea procurorului, iar polițiștii continuă să strângă dovezi pentru a clarifica complet circumstanțele incidentului, precum și gradul de implicare al suspecților. Măsuri procesuale adecvate vor fi dispuse în funcție de evoluția cercetărilor.

vlcsnap 2024 07 06 13h42m00s510 Scandal cu final dramatic: Bărbat bătut cu parii pe străzile din Dornești

Articolul Rădăuțean bătut cu parii, în plină stradă, la Dornești. Doi dintre agresori au fost reținuți VIDEO apare prima dată în Stiri Suceava.

TAGS: Dornești, Rădăuți, agresare, poliție, incident violent, anchetă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General