Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateScandal cu alcool în Rovinari: Bărbat de 36 de ani sub influența...

Scandal cu alcool în Rovinari: Bărbat de 36 de ani sub influența băuturilor alcoolice a amenințat părinții. Poliția intervine!

Scandal cu alcool în Rovinari: Bărbat de 36 de ani sub influența băuturilor alcoolice a amenințat părinții. Poliția intervine!

Într-o zi de 4 iulie 2024, autoritățile din orașul Rovinari au fost alertate de către un bărbat în vârstă de 66 de ani cu privire la comportamentul agresiv al fiului său, în vârstă de 36 de ani. Conform informațiilor primite prin apel la numărul de urgență 112, bărbatul tânăr era într-o stare avansată de ebrietate și crea un scandal în locuința familială din Rovinari.

După ce polițiștii au intervenit în situație, aceștia au constatat că individul de 36 de ani, sub influența alcoolului, a adresat amenințări violente părinților săi, inducându-le o stare de frică și nesiguranță. În urma evaluării situației, s-a emis un ordin de protecție temporară, valabil pentru o perioadă de 5 zile, pentru a preveni alte incidente de acest gen.

Incidentul a fost înregistrat oficial, iar autoritățile competente au deschis un dosar penal împotriva bărbatului de 36 de ani, acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare. Poliția din Rovinari a demarat o anchetă amănunțită pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a asigura siguranța părinților agresați.

Din păcate, consumul excesiv de alcool poate duce la situații tensionate și periculoase în cadrul familiei, iar acest caz subliniază importanța intervenției prompte a autorităților în astfel de situații. Fenomenele de violență domestică sunt condamnabile și trebuie tratate cu seriozitate pentru a proteja integritatea și siguranța membrilor familiei implicați.

Astfel, comunitatea din Rovinari este îndemnată să fie vigilenți și să acționeze în mod responsabil în cazul unor incidente similare de violență domestică sau comportamente agresive legate de consumul de alcool, pentru a preveni consecințe grave și a asigura un mediu familial sănătos și sigur pentru toți locuitorii orașului.

TAGS: Violenta, Alcool, Siguranta, Protectie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General