Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateSC Turcenisal SRL angajează conducător auto pentru transport deșeuri în Turceni

SC Turcenisal SRL angajează conducător auto pentru transport deșeuri în Turceni

SC Turcenisal SRL angajează conducător auto pentru transport deșeuri în Turceni

Oportunitatea de angajare se ivește în cadrul SC Turcenisal SRL, operator de salubritate din Turceni. Compania caută un conducător auto calificat pentru transportul deșeurilor, oferind un post cu normă întreagă și contract pe perioadă nedeterminată. Candidații interesați trebuie să dețină atestat de șofer profesionist transport marfă (C, E), aviz medical și psihologic în regulă, iar o experiență anterioară în domeniu reprezintă un avantaj valoros.

Pentru a participa la concursul pentru acest post, dosarele de înscriere trebuie depuse la sediul societății Turcenisal SRL din orașul Turceni. Termenul limită este stabilit pentru data de 12 iulie 2024, ora 15:30. Este important ca toți cei interesați să respecte această dată limită pentru a-și putea înscrie dosarele în concurs.

Proba scrisă, un pas esențial în procesul de selecție, este programată să aibă loc la data de 19 iulie. Participanții care vor trece de această etapă și vor fi selectați pentru interviu vor fi informați cu privire la data și ora acestuia. Informațiile relevante referitoare la interviu vor fi afișate odată cu rezultatele obținute la proba scrisă.

Ce presupune postul de conducător auto la SC Turcenisal SRL?

  • Conducerea autovehiculelor destinate transportului deșeurilor conform traseelor stabilite
  • Respectarea normelor de siguranță rutieră și a regulilor interne ale companiei
  • Colaborarea eficientă cu echipa responsabilă de colectarea și gestionarea deșeurilor
  • Asigurarea bunei stări tehnice a autovehiculului folosit în activitatea de transport

Cerințe obligatorii pentru candidați:

  • Atestat de șofer profesionist pentru transport marfă (C, E)
  • Aviz medical și aviz psihologic valabile
  • Experiență anterioară în activități similare constituie un avantaj

Oportunitatea de a face parte din echipa SC Turcenisal SRL într-un domeniu important precum salubritatea și gestionarea deșeurilor poate fi una ce oferă satisfacție profesională și oportunități de dezvoltare pe termen lung. Pentru toți cei care îndeplinesc criteriile de eligibilitate și doresc să se alăture unei echipe dinamice și motivate, acesta poate fi momentul potrivit pentru a aplica pentru postul de conducător auto la Turcenisal SRL.

Contact și informații suplimentare:

Pentru detalii suplimentare și depunerea dosarelor de înscriere, vă rugăm să contactați:

SC Turcenisal SRL, Str. Principala nr. 10, Turceni, Gorj

Email: [email protected]

Telefon: 0234 567 890

Această oportunitate de angajare reprezintă un pas important pentru cei interesați să își construiască o carieră în domeniul transportului deșeurilor, oferind nu doar un loc de muncă stabil, ci și posibilitatea de a contribui la protejarea mediului înconjurător și la asigurarea unui mediu mai curat pentru comunitatea locală.TAGS: SC Turcenisal SRL, Turceni, angajare, transport deșeuri, șofer profesionist

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General