Monday, July 22, 2024
HomeActualitateȘase studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” au început stagiul...

Șase studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” au început stagiul de practică la ISU Argeș

Șase studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” au început stagiul de practică la ISU Argeș

Recent, un grup de tineri abia ieșiți de pe băncile Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” s-a alăturat echipei ISU Argeș pentru a-și desfășura stagiul de practică. Aceștia vor fi implicați în activități de intervenție și vor putea consolida cunoștințele acumulate în timpul facultății sub îndrumarea atentă a tutorilor lor profesionali.

Pe durata stagiului, care se desfășoară în perioada 08 iulie – 02 august 2024, acești viitori pompieri vor avea șansa de a experimenta situații reale de urgență și vor putea aplica practic informațiile teoretice într-un mediu controlat. Acest stagiu de practică este esențial pentru formarea lor ca viitori salvatori și va constitui un punct de plecare solid în cariera lor în domeniul intervenției de urgență.

Conducerea ISU Argeș a ținut să sublinieze nivelul de implicare și determinare al studenților, menționând că aceștia sunt pregătiți să învețe din experiențele colegilor și să se dezvolte continuu în vederea de a deveni parte din elita pompierilor. Prin intermediul acestui stagiu practic, acești tineri își propun să devină cei mai buni în domeniul lor și să aducă contribuții semnificative în misiunile de salvare.

„Suntem foarte încântați de entuziasmul și de dorința de învățare a acestor studenți. Ne angajăm să le oferim suportul necesar pentru a-și atinge obiectivele și să le oferim exemple practice relevante pentru activitatea de salvare. Le dorim mult succes în misiunile lor și suntem convinși că vor profita la maxim de acest stagiu de practică pentru a se pregăti în vederea situațiilor de urgență reale”, a declarat reprezentantul ISU Argeș.

În final, această experiență de practică va reprezenta o etapă importantă în dezvoltarea profesională a acestor viitori pompieri și va contribui în mod semnificativ la formarea lor ca specialiști în domeniul intervenției de urgență.

TAGS:

Academia de Poliție, ISU Argeș, stagiu de practică, pompieri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General