Friday, June 21, 2024
HomeActualitateSardinia oferă gratis trei nopți de cazare pentru turiștii sub 35 de...

Sardinia oferă gratis trei nopți de cazare pentru turiștii sub 35 de ani care vor să parcurgă Traseul Santa Barbara


Insula italiană Sardinia, renumită pentru plajele și stâncile sale, speră să-i atragă pe iubitorii de activități în aer liber să exploreze o zonă sălbatică, mai puțin vizitată a insulei italiene, oferind cazare gratuită de până la trei nopți, transmite Euronews.


Este vorba despre Traseul Santa Barbara, unde un grup de excursioniști și foști mineri au anunțat că oferă cazare gratuită în pensiuni și campinguri de-a lungul traseului pentru cei sub 35 de ani.


Traseul, care are 500 de km, trece prin dune de nisip, păduri de stejari și stânci înalte deasupra Mării Mediterane. De asemenea, le oferă călătorilor numeroase oportunități de a trece prin comunitățile locale și de a se bucura de faimoasa gastronomie a Sardiniei.


Inițiativa se numește Leg’s Go In Cammino și a fost lansată octombrie 2023. Campania se desfășoară până pe 15 iunie, iar apoi va fi reluată între 15 septembrie și 31 decembrie 2024.


Împărțită în 30 de etape cu o lungime medie de 16 kilometri, drumeția ar dura în total aproximativ o lună.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 𝗥𝗢𝗢𝗧𝗦 𝗕𝗢𝗬𝗦 | 𝗮𝗱𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀 & 𝗼𝘂𝘁𝗱𝗼𝗼𝗿 (@rootsboys_adventures)


Atunci când drumeții se înregistrează, li se acordă vouchere pe care le pot folosi în campinguri și pensiuni locale. După cele trei nopți gratuite, turiștii plătesc tarifele standard de 20 de euro pe noapte la posadas (hanuri mici de familie) și de 28 de euro pe noapte în cazare privată.RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General