Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateSăptămână Plină de Competiții pentru Sportivii de la CSM Constanța

Săptămână Plină de Competiții pentru Sportivii de la CSM Constanța

Săptămână Plină de Competiții pentru Sportivii de la CSM Constanța

Cele mai bune performanțe sportive continuă pentru CSM Constanța, cu sportivi implicați în competiții de top. De la Campionatele Europene de Juniori la Campionatele Europene U20, echipele din Constanța luptă pentru medalii și titluri în diverse discipline sportive precum înot, triatlon, box, și gimnastică aerobică. În plus, mini baschetbaliștii CSM Constanța s-au remarcat la Campionatul Național U12 de la Costinești.

csmct iul 2024 s1 Săptămână Plină de Competiții pentru Sportivii de la CSM Constanța

Minibaschet

Echipele CSM Constanța au făcut senzație la Festivalul Național de MiniBaschet de la Costinești. La Campionatul Național U12 desfășurat în cadrul festivalului, sportivii au obținut rezultate remarcabile, cu cinci victorii din cinci meciuri pentru echipa feminină. Performanțele bune continuă și în competițiile următoare.

Atât fetele cât și băieții de la CSM Constanța au avut parte de o experiență valoroasă în meciurile disputate la Campionatul Național U12 de la Costinești, întăriți de spiritul echipei și determinați să se autodepășească.

Triatlon

Triatloniștii de la CSM Constanța sunt prezenti la Campionatul Național, unde concurează în proba olimpică desfășurată la Sângeorgiu de Pădure, Mureș. Sportivii și antrenorul Cristi Doicescu reprezintă cu mândrie culorile clubului la această competiție de prestigiu.

Competiția include probe standard de înot, ciclism și alergare, aducând provocări intense și momente de glorie pentru sportivii care reușesc să-și atingă obiectivele propuse.

Înot

În perioada 2-7 iulie, sportivii de la CSM Constanța participă la Campionatul European de Înot pentru Juniori din Vilnius, Lituania. Cu un total de 24 de sportivi români calificați, inclusiv trei de la CSM Constanța, competiția aduce provocări și oportunități de a străluci în probele de înot.

Tinerii înotători de la CSM Constanța, Rebecca Diaconescu, Brigitta Vass și Tudor Iordache, sunt determinați să își demonstreze talentul și să aducă acasă rezultate de succes.

Gimnastică Aerobică

Trupa “Magic Girls” de la CSM Constanța a impresionat la Festivalul Internațional “Majorette Fest” din Cahul, Republica Moldova. Antrenate de Nicoleta Avram și Adina Amet, sportivele au demonstrat talent și dăruire pe scena internațională, aducând aplauze cu fiecare reprezentație.

Cu o prezență deosebită și o coregrafie impecabilă, gimnastele de la CSM Constanța au cucerit inimile publicului și au lăsat o amprentă puternică în competiția desfășurată în Republica Moldova.

Lupte

La Campionatul European de Lupte U20 din Novi Sad, Serbia, CSM Constanța este reprezentat de trei sportive talentate: Nicoleta Băjan, Alexandra Voiculescu și Tania Adam. Acestea luptă pentru a-și demonstra abilitățile și a aduce onoruri clubului și țării.

Sub îndrumarea antrenorilor Cornelius Trucmel și Alina Ivan, tinerele luptătoare de la CSM Constanța se pregătesc intens pentru a face față provocărilor și a obține rezultate remarcabile în competiția internațională.

Box

Cupa României la box feminin este evenimentul care aduce în ring trei pugiliste de la CSM Constanța: Melisa Orazacai, Ionela Dorina Șoacăț și Amalia Niță. Aceste sportive talentate pregătite de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu se pregătesc pentru confruntări intense și momente de glorie în competiția de la Craiova.

Cu determinare și antrenamente intense, boxele de la CSM Constanța sunt pregătite să ofere un spectacol memorabil și să obțină rezultate pe măsură în cupele competiționale.

(Sursa foto – www.csm constanța.ro)

Articolul Calendarul competițiilor sportive ale CSM Constanța pentru prima săptămână a lunii iulie 2024 apare prima dată în Dezvaluiri.Ro.

TAGS: CSM Constanța, sport, competiții, înot, triatlon, box, lupte, gimnastică aerobică

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General