Sunday, July 14, 2024
HomeLifestyleSAGA 2022: Cel Mai Așteptat Festival al Anului în România

SAGA 2022: Cel Mai Așteptat Festival al Anului în România

SAGA 2022: Cel Mai Așteptat Festival al Anului în România

Festivalul SAGA 2022 s-a bucurat de un real succes, reușind să își păstreze reputația ca unul dintre cele mai inovatoare și energice evenimente muzicale din România. Artista britanică Rita Ora, cunoscută pentru energia sa debordantă și show-urile de excepție, a afirmat cu entuziasm pe scenă că spectacolul de la SAGA a fost cel mai bun din acest an, captând astfel admirația fanilor prezenți.

Evenimentul a strălucit prin scene internaționale premiate pentru design, inclusiv scena HEAT, un adevărat monument al tehnologiei care a fost distins cu premiul pentru “cea mai bună scenografie” în Olanda. Alături de artiști români de talie precum Manuela Riva, Șatra B.E.N.Z, Subcarpați, Vescan și Smiley, care au făcut deliciul publicului cu prestațiile lor, mulțimile au savurat o experiență de festival memorabilă, plină de inovație și activități pe măsura așteptărilor.

A doua zi a festivalului s-au așteptat să participe peste 65.000 de fani dornici de muzică și distracție.

Printre artiștii momentului se numără Raye, o interpretă care îmbină cu măiestrie stilurile pop, R&B și dance, cu influențe din sfera muzicii electronice și urbane. Aceasta a câștigat nu mai puțin de 6 premii British Music Awards doar în acest an, stabilind un record în industrie. Ajunsă pentru prima dată în România, Raye a reușit să-și creeze un public fidel în timpul prestației sale. De asemenea, seturile DJ-ilor precum Artbat, James Hype sau Claptone au fost pe placul iubitorilor de muzică electronică, conferind o atmosferă magică evenimentului. Trupe românești remarcabile precum Killa Fonic, Mihail, Paraziții sau The Motans au încântat publicul cu prestațiile lor de excepție pe scena SAGA pe 6 iulie.

Programul principalilor artiști pentru data de 6 iulie a inclus următoarele momente cheie: Deschiderea porților: 17:00, Raye: 22:00, Claptone: 23:30, James Hype: 01:10. Detaliile complete referitoare la programul pe ore și line-up-ul artiștilor puteau fi consultate în aplicația dedicată SAGA. Utilizatorii festivalului aveau posibilitatea de a-și personaliza experiența prin adăugarea preferințelor lor la favorite și crearea propriului line-up. Această aplicație valoroasă era gratuită și disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play Store.

Momentul cel mai așteptat al festivalului a fost concertul incendiar susținut de Nicki Minaj în ultima zi a evenimentului.

Nicki Minaj, cunoscută și apreciată drept regina muzicii rap, a fost cap de afiș în acest an și a oferit un concert exploziv duminică, debutând astfel pe scena SAGA din România. Prezenta sa a reprezentat o premieră pentru Europa de Est, iar adăugarea României pe lista țărilor incluse în turneul său “PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR” a stârnit entuziasmul fanilor. Artista a promis un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți.

Ultima zi de festival a fost onorată de prezența grandioasă a lui Armin van Buuren ca headliner, alături de alți artiști de talie mondială precum Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Suz Zero Project și alte trupe așteptate cu interes de către public.

Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării la SAGA 2022, iar participanții au fost răsfățați cu cele mai intense și diverse momente muzicale, creând astfel amintiri de neuitat.

Tags: SAGA, festival, muzică, Nicki Minaj, Armin van Buuren

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General