Monday, May 20, 2024
HomeActualitateRoxana Vancea, În Cautarea Linistii: O Decizie Drastica In Privinta Locuintei

Roxana Vancea, În Cautarea Linistii: O Decizie Drastica In Privinta Locuintei

Roxana Vancea, În Cautarea Linistii: O Decizie Drastica In Privinta Locuintei

Roxana Vancea traieste o viata armonioasa alaturi de familia ei, condusa de sotul sau, Dragoș Paiu. Intr-un demers neasteptat, vedeta tv este tentata sa paraseasca Bucureștiul, orasul in care locuiesc in prezent.

Alaturi de Dragoș Paiu si cei doi copii ai lor, Roxana Vancea isi duce existenta in Capitala. In anul precedent, pe timp de vara, vedeta a ales sa ramana la tara cu cei mici, lasandu-si sotul in București pentru a se bucura de aer curat si natura.

Roxana Vancea: „Sondaj De Puls” Privind Relocarea

Din dragoste pentru copiii sai, Roxana Vancea ia in calcul o schimbare majora, contempland o mutare definitiva la tara. “Incerc sa creez amintiri pretioase cu ei in fiecare zi, si constientizez ca, indiferent de locatie, nimic nu se compara cu farmecul vietii la tara. Acolo, ei beneficiaza si de atentia non-stop a bunicilor”, marturiseste Vancea.

“Am avut o vara plina, explorand tara impreuna cu cei mici. Ador muntele, astfel ca am ales sa vizitez numeroase zone montane. Am acoperit multe locuri pentru distractia copiilor, am savurat marea si i-am implicat in activitati rustice”, a completat vedeta de televiziune.

Fiecare zi ii reaminteste Roxanei Vancea de agitatia urbana, accentuand dorinta de a se retrage intr-un cadru mai pașnic, departe de tumultul Capitalei. Schimbarea de domiciliu pare inevitabila in viitorul apropiat”, a explicat aceasta pentru VIVA!.

Metode Neconventionale De Crestere a Copiilor de catre Roxana Vancea

Roxana Vancea adopta o abordare non-comerciala in ceea ce priveste educatia copiilor sai, interzicandu-le accesul la tehnologie. Vedeta impartaseste cum reuseste sa ii indeparteze pe cei mici de obiectele electronice. “Sunt impotriva utilizarii oricaror dispozitive in fata copiilor. Consider ca timpul petrecut cu noi, cu bunicii, si interactiunea cu altii contribuie semnificativ la dezvoltarea lor, in detrimentul statului in fata unui ecran.

Există multiple studii care atesta ca un copil care interactioneaza cu ceilalti se dezvolta mai armonios decat cei care nu beneficiaza de aceasta interactiune. Aceasta abordare solicita un efort sustinut din partea parintilor pentru a se implica in activitati cotidiene, insa reprezinta un castig pentru ambele parti. Atat parintele se bucura de evolutia copilului, cat si acesta de prezenta parintelui, reprezentand cea mai sanatoasa optiune pentru copil”, a adaugat Roxana pentru VIVA!.

Copilul cel mare frecventeaza deja o scoala privata, pe cand micutul Zian ramane acasa cu mama sa. “Initial, l-am inscris pe Milan la mai multe gradinite private, dar ulterior am optat pentru o scoala de stat. Am observat ca acest tip de invatamant se potriveste mai bine nevoilor sale. Milan se afla acum in grupa 0. Intreaga tranzitie s-a desfasurat fara incidente majore, deoarece multi dintre colegii sai de la gradinita isi continua acum studiile alaturi de el. Profesoara i-a castigat simpatia de la inceput si Milan se bucura de fiecare activitate desfasurata alaturi de ea.

Zian nu a fost inca inscris, in contextul epidemiei de gripa si rujeola, iar noi am considerat oportun sa il ferim pentru moment si sa mai atenam inscrierea. Zian asteapta nerabdator momentul in care sa il insoteasca pe Milan la scoala atunci cand acesta se afla la noi. Asteapta cu nerabdare sa il intampine in curtea scolii la finalul programului”, a completat Roxana Vancea pentru revista VIVA!.

TAGS:

Roxana Vancea, familie, Dragoș Paiu, București, mutare, Copii, educatie, tehnologie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments