Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportRoxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, formează un cuplu cu o...

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, formează un cuplu cu o diferență de vârstă considerabilă

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, formează un cuplu cu o diferență de vârstă considerabilă

O mulțime de priviri sunt îndreptate către participanta de la Survivor All Stars, Roxana Nemeș, și soțul ei, Călin Hagima, din cauza diferenței lor de vârstă. Celebrul cuplu a stârnit interesul fanilor și a fost subiectul unor discuții aprinse în mediul online.

Dar cât de mare este, de fapt, diferența de vârstă dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima? Ei bine, aceasta este o diferență de 11 ani, cu Roxana fiind mai tânără decât soțul ei. În timp ce șatena se apropie de vârsta de 35 de ani, Călin Hagima va împlini 46 de ani pe 24 martie.

Deși acest aspect a stârnit controverse în rândul fanilor, Roxana Nemeș este departe de a fi deranjată de diferența de vârstă. Ea și Călin sunt împreună de mulți ani și par extrem de fericiți. Călătoria lor în dragoste a început după ce Roxana s-a despărțit de impresarul Radu Groza.

În ciuda unei despărțiri anterioare, Roxana și Călin și-au regăsit drumurile și nu s-au mai separat de atunci. Ei au fost atât de legați încât în 2019, frumoasa cântăreață a primit o cerere în căsătorie. Momentul a fost marcat de un inel impresionant, în valoare de 20.000 de euro.

În septembrie 2021, Roxana Nemeș și Călin Hagima și-au oficializat relația prin căsătorie și încep să își facă planuri pentru viitorul lor. Unul dintre aceste planuri este venirea pe lume a unui copil, lucru care a adăugat și mai mult bucurie în viața lor de cuplu.

O cerere în căsătorie inedită și o legătură bazată pe gesturi pline de suflet

Roxana Nemeș a dezvăluit detalii despre cum a fost cerută în căsătorie de către Călin Hagima. Potrivit mărturisirilor sale, cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în vârful unui munte și și-au schimbat doar un salut.

Pe parcursul unui an și jumătate, drumurile lor s-au intersectat de mai multe ori, iar relația lor s-a dezvoltat în mod firesc. Însă cererea în căsătorie a fost una inedită și a impresionat-o pe Roxana. Călin a ales un loc special pentru a-i adresa această întrebare importantă.

În centrul Bucureștiului, Călin a postat poze cu ei doi la apus și răsărit pe fațada magazinului Cocor. Întrebarea a fost una plină de emoție: “Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?”

Pentru Roxana, gesturile mici, dar cu mult suflet, au o semnificație deosebită. Ea a mărturisit că este o persoană care se implică din toată inima în relația cu partenerul ei și este mereu atentă la a face lucruri care să îi demonstreze afecțiunea. Așadar, gestul lui Călin a fost unul care a atins-o profund și a confirmat că el este alesul inimii sale.

Dragostea dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima este una care a trecut prin diferite etape și obstacole, dar au reușit să le depășească și să fie tot mai puternici. Această poveste de iubire este o dovadă că vârsta nu este un factor determinant în alegerea partenerului de viață și că ceea ce contează cu adevărat este conexiunea și fericirea pe care o împărtășesc doi oameni indiferent de diferențele lor.

Pentru mai multe știri despre celebrități și povești de dragoste, accesați aici.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments