Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeSportRoxana Nemeș și Călin Hagima se împacă după un an de despărțire

Roxana Nemeș și Călin Hagima se împacă după un an de despărțire

Roxana Nemeș și Călin Hagima se împacă după un an de despărțire

Cuplul format din Roxana Nemeș și Călin Hagima a trecut printr-o perioadă dificilă în care au fost despărțiți timp de un an. Motivul despărțirii lor a fost legat de personalitatea puternică a ambilor parteneri, care nu dădeau înapoi în a-și impune punctul de vedere. Cu toate acestea, îndrăgostiții au realizat că sentimentele nu au dispărut și s-au regăsit în cele din urmă.

Reconcilierea și realizarea adevăratelor dorințe

Roxana Nemeș, concurenta cunoscută pentru participarea sa la Survivor All Stars, a declarat că în timpul despărțirii lor a avut timp să reflecteze și să înțeleagă ce își dorește cu adevărat în viață și în dragoste. Separarea i-a oferit timp și spațiu pentru a-și clarifica sentimentele și a realiza că îl iubește cu adevărat pe Călin Hagima.

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Viva, Roxana Nemeș a vorbit deschis despre suferința prin care a trecut în timpul despărțirii:

“Perioada în care am fost despărțiți ne-a adus niște lecții importante și ne-a făcut să înțelegem ce vrem și că ne vrem cu bune și cu rele. În acel an, m-am gândit la el în fiecare zi.”

Dragostea a învins obstacolele

Reconcilierea dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima a fost naturală și profundă, iar cei doi s-au regăsit în dragostea lor reciprocă. Despărțirea lor nu a fost cauzată de lipsa iubirii, ci de dificultatea de a-și lăsa fiecare din ei orgoliul deoparte. Ei au învățat din greșeli și s-au împăcat, înțelegând că relația lor valorează lupta pentru fericirea împreună.

“Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam. Ne-am despărțit pentru că eram doi Berbeci, care nu lasă niciunul de la el. (…) Am învățat și ne-am învățat reciproc cum să lase fiecare de la el. Împăcarea a fost absolut normală și naturală. Ca și cum nici nu ne-am fi despărțit. Pentru că era la bază dragostea!”

Adevăratele limite într-o relație

Roxana Nemeș a vorbit și despre aspectele pe care nu le-ar putea accepta într-o relație. Ea a subliniat că lipsa iubirii și a încrederii, precum și dorințele diferite ale partenerilor, ar putea pune în pericol relația. Cu toate acestea, ea este recunoscătoare pentru dragostea pe care o primește de la Călin Hagima și pentru faptul că acesta își demonstrează iubirea prin fapte, nu doar cuvinte.

“Cred că în momentul în care nu ar mai fi dragoste și încredere. În momentul în care nu m-aș mai simți iubită. În momentul în care nu avem aceleași dorințe. Am învățat și viața mi-a arătat că pot să fiu foarte răbdătoare și să mă pun și în locul celuilalt. Asta și pentru că el e un om care îmi oferă înapoi foarte multă dragoste. Prin tot ce face. La el totul e în fapte. Nu în vorbe. Ceea ce contează cel mai mult. Iar timpul îți arată asta!”

Recomandări:

  • Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au despărțit timp de un an, dar acum formează un cuplu fericit și înțelegător.
  • Despărțirea lor a fost cauzată de personalitatea puternică a ambilor parteneri, dar dragostea lor a învins obstacolele.
  • Cei doi au învățat să se lase reciproc de la ei și să-și pună dragostea înaintea orgoliului.
  • Roxana Nemeș nu ar putea accepta lipsa iubirii și a încrederii într-o relație.
  • În schimb, ea apreciază faptul că Călin Hagima își arată iubirea prin fapte și că relația lor este valoroasă pentru amândoi.

TAGURI:

Roxana Nemeș, Călin Hagima, despărțire, relație, dragoste

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments